Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Yoga Basis Workshop Aarde Element – Yogatrainer

Wanneer:
17 februari 2018 @ 10:00 – 12:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-02-17T10:00:00+01:00
2018-02-17T12:00:00+01:00
Waar:
Yogatrainer
Marconilaan
Eindhoven
Nederland

Workshop Yoga Basics Aarde Element in Eindhoven 

 

Met je beide voeten op de grond, goed geaard, zo stevig als een rots. Aarde is in ons gewone dagelijkse leven de grond waarop we lopen. Ons lichaam is ons fundament, onze aarde. Wanneer we niet goed in ons vel zitten dan zit het vaak vast tussen onze oren, waardoor we contact met ons lichaam missen.

Aarde is de tijd van conceptie, stilte, rust en wijsheid. Energetisch is het aarde element verbonden aan het 1e chakra; muladhara of wortelchakra. Als we geen aandacht besteden aan onze fundering, bouwen we op drassige grond. Het is dan ook belangrijk om een stevige fundering te creëren, een goed contact met je lichaam. Een mooie balans tussen denken, voelen en weten.

Voorbeelden van grondende asana’s: Uttasana (staande vooroverbuiging), Trikonasana (driehoekshouding), Prasarita Padatonasana (spreidstand), Utthita Hasta Padanggusthasana (vlinder), Balasana (kindhouding), Vrksana (boom).

 

 

Adem in deze workshop centraal staat is Nadi Shodhana voor een betere balans tussen het mannelijke en vrouwelijke deel van onszelf. We oefenen uitgebreid met de bandha’s (energiepunten in ons lichaam) en de 10 geboden van de yogafilosofie.

De kosten voor deze workshop zijn €20,- voor leden en €25,- voor niet-leden van Yogatrainer in Eindhoven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top