skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

SOULVIBE Yoga Retreats!

Yoga is not about tightening your ass, it’s about getting your head out of it!

Retreat to come back to yourself

Misschien heb je er wel eens over nagedacht: een yoga retreat! Wat voor een beeld heb jij daar dan bij? Alleen maar sapjes, samen zingen, streng yogaregime, 2 uur mediteren en de rest van de dag stilte?

Nee joh! Dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Wij (Joke, Iris en consorten) organiseren namelijk yogaretreats waar het helemaal door jou zelf ingevuld wordt!

Ieder jaar kiezen wij voor super mooie locaties voor onze retreats binnen Europa. In 2019 zijn we naar het mooie Ibiza geweest en nu is ons hart gegaan naar Italie in 2021 en waarschijnlijk opnieuw Ibiza in 2022! De retreats zijn zo opgezet zoals wij het zelf ook fijn vinden. Niet alleen bewust bezig zijn met body en mind, maar ook genieten van alles wat het leven te bieden heeft!

Self-cRetreat Portugal 2020are is giving the world the best of you, instead of whats left of you

De accomodaties waarin we verblijven zijn mooi, schoon, uitgerust met een mooi zwembad of een eigen zwemvijver, fantastische natuur om ons heen, centraal gelegen op rijafstand van authentieke dorpjes en/of bruisende steden! Hier bieden wij een mooi programma waarin yoga, meditatie en lekker (gezond) eten iedere dag terugkomen en ook zeker de ruimte om jezelf terug te trekken (retreat).

Wat jij wilt retreat

Je mag kiezen waar je bij aansluit en hoe jij je dagen in wilt vullen. Lekker boekje lezen aan het zwembad, genieten van het eten en in de avond erop uit? Of lekker starten met yoga, een heerlijke massage en vroeg naar bed.

It’s all up to you!

Retreat Ibiza Soulvibe Team

Een week lang niks hoeven en alles mogen! Doen waar jij zin in hebt, 7 dagen lang. Dat heb je wel verdient, toch? 

DOOR JE TE ONT-DOEN VAN AL JE MOETEN, ONT-MOET JE JEZELF!

SOULVIBE retreats zijn laagdrempelig en ‘down to earth’, met heerlijk eten, veel yoga & diepgaande gesprekken. Maar ook ruimte om lekker te chillen en je eigen gang te gaan. Wij creëren een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan, er een lekker wijntje gedronken mag worden en bovenal een plek voor: verbinding!! Verbinden met ‘like-minded people’, maar vooral verbinden met jezelf!

We nodigen je uit om deze week lekker doen waar jij zin in hebt! Kijk voor meer informatie op de SOULVIBE website of neem contact op met mij (Joke) 06 249 11 763. Ook wanneer je twijfelt kan je contact met me opnemen, ik vertellen je heel graag meer over wat we allemaal van plan zijn, hoe je er komt en wat je kan verwachten!

Soulvibe.nl
Back To Top