skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Trainingen en Coaching voor de zakelijke markt

Training en Coaching specifiek gericht op professionals in de zakelijke dienstverlening (profit & non-profit) die hun kennis, kunde, emotie en energie weer optimaal willen inzetten. Coachtrajecten met professionals bestaan gemiddeld uit 6 – 8 bijeenkomsten in een tijdsbestek van 3 – 4 maanden, met een afsluiting en reflectie rond de 6e maand. Trainingen zijn afhankelijk van de te trainen skills, dit wordt in overleg afgestemd.

Met de billen bloot

Groepstrainigen zijn niet standaard in het aanbod opgenomen. De trainingen zijn van toegevoegde waarde wanneer men zichzelf compleet durft laten zien, daar is een vertrouwde en veilige omgeving voor nodig,. Ik ben van mening dat wanneer je echt tot een verandering wil komen, een patroon wil doorbreken of tot de kern wil doordringen om een wezenlijk verschil in jezelf of je leven te maken, dat je (spreekwoordelijk) met je billen bloot moet te durven gaan. Dat is in groepsverband lastig.

Werkomgeving

In de werkomgeving spelen verschillende belangen, waardoor mensen sociaal wenselijk gedrag laten zien. Niet bewust, maar onbewust gereserveerd; stel je voor dat je jezelf laat zien en je er toch op een of andere manier op afgerekend wordt! In een professionele omgeving voelt het vaak beter om de meest voordelige kant te laten zien, dat kan een barriere zijn in een coachtraject of trainingssituatie.

In een veilige omgeving kwetsbaar zijn

Werknemers geven terug dat het een verademing is om in 1 op 1 setting te trainen en te coachen. In een veilige omgeving durven professionals zich wel te laten zien en kwetsbaar op te stellen. Dat zijn de ingredienten om een ander perspectief te krijgen op zaken, om inzicht te krijgen in het eigen functioneren en de impact op de wereld om hen heen.

Signaleren

Alles begint met signaleren. Misschien merk je het wel bij jezelf (of bij een collega) dat je achter de feiten rent, dat er hard gewerkt wordt zonder dat je tevreden bent over het werk, zijn er heftige emoties of korte lontjes? Het kan met een goed gesprek soms zo opgelost zijn, maar is dat niet het geval? Zoek hulp!

Verloop Coach Traject

Mocht de hulpvraag je hier gebracht hebben dan maak ik graag kennis met jou en gaan we samen op zoek naar het gewenste resultaat.
Vervolgens gaan we aan de slag met het in kaart brengen van het meest urgente struikelblok en jouw eigen aandeel hierin. Daarna is het zaak om te kijken naar je identiteitsdelen. Deze zijn sterker dan karaktereigenschappen en zitten diep geworteld in je systeem. We zorgen samen dat ze op de meest optimale manier ingezet worden. Wanneer er tijdens de sessies zaken naar boven komen die urgent zijn, dan gaan we daar verder mee aan de slag. Zo niet dan zorgen we dat het beeld wat je nu van jezelf hebt gekregen blijft. Je krijgt tools tools aangereikt om te blijven stralen. Een maand na de laatste afspraak vindt de evalutie plaats, hier sluiten we het traject mee af.

Aanbod aan trainingen

Het aanbod wat ik aan trainingen bied is uiteenlopend van stoppen met piekeren tot effectief communiceren, mindfulnesstechnieken tot het vinden van je doel. De kosten zijn afhankelijk van de duur vanaf €875,- (exclusief BTW) te reserveren. Wanneer je interesse hebt, neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we onderzoeken of ik de juiste persoon ben om jou zelf of in jouw organisatie trainingen te geven. Als je het interessant vindt is er genoeg te vinden over effectief leren!

Zakelijke referenties

“De zoveelste training communicatie bleek toch heel anders.”

Telkens wanneer ik een nieuwe manager kreeg werd ik naar een training communicatie gestuurd. Nooit begreep ik waarom dit noodzakelijk was, mijn communicatie skills heb ik zelf altijd prima gevonden, zeker in mijn functie ten opzichte van de klant was dit nooit een probleem. Omdat ik vaker een klassikale training gevolgd had, zonder kennelijk het gewenste resultaat, kon ik deze keer zelf meedenken over wat bij mij zou passen. Via via kwam ik bij Joke terecht, op het eerste gezicht (website) geen overtuigende keuze aangezien ik geen feeling heb met yoga en meditatie. Maar in de 5 sessies gericht op communiceren heb ik meer over mezelf en mijn manier van communiceren geleerd dan totaal iin 20 jaar bij mijn huidige werkgever. Mijn vrouw is er ook blij mee. Joke neemt geen blad voor de mond, met de beste bedoelingen, heeft een nuchtere aanpak met praktische toepassing. Ondertussen ben ik weer een manager verder, maar hoef ik niet meer op cursus – Wim

Back To Top