Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Yes! Let’s do this!

Super leuk dat je op deze pagina kijkt! Niets houdt je tegen, of wel? Ga jij contact met mij opnemen, of wil je liever dat ik contact met jou opneem? 

Je mag me bellen, appen, mailen of het contactformulier invullen, zodat ik contact met je kan opnemen. It’s all up to you, ik ben benieuwd..

Contact! Waar & Hoe

Adres: Glasbebouw Strijp S, 4e etage. Torenallee 45,  5617 BA Eindhoven.

Routebeschrijving: Aan de Professor Holowitzstraat vind je twee parkeerplaatsen waar je makkelijk je auto kwijt kunt. Heb je een parkeerapp? Dan is het financieel voordeliger om op de Kastanjelaan te parkeren. Je vind mij als je van de parkeerplaats afloopt aan de rechterkant in het Glasgebouw. Bij de voordeur (die automatisch open gaat) vind je een bellenplateau, daar typ je 136 in en dan gaat bij mij de bel. Ik maak dan ook de tweede deur voor je open.

Telefoon: 06 249 11 763

Emailadres: info@jokepluijm.nl

Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO, de grootste onafhankelijke beroepsorganisatie voor professionele coaching in Nederland en conformeer ik mij aan de Internationale Ethische Code. Mocht je over de kwaliteit van de dienstverlenig niet tevreden zijn en komen wij er samen niet uit, dan kan je via hen een klacht indienen.

NOBCO COACH EINDHOVEN

Contact met Joke

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

    Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

    Wanneer we samen gaan werken is op alle dienstverlening de Algemene Voorwaarden van pas. Deze zijn in 2018 uitgebreid met een privacy statement, deze vind je hier

    Back To Top