Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Joke Pluijm

Ik houd van mensen, ik ben nieuwsgierig en enthousiast. Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn; dat vind ik het mooiste wat er is. Meebewegen in de flow van je leven. Dingen die je in je leven meemaakt zien als lessen, als kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Mijn passie is om je in beweging te brengen, terug naar wie je bent. Om je te helpen bewust te worden, zodat je vol vertrouwen en plezier in het leven komt te staan.

In mijn kracht gaan staan

Zelf heb ik ervaren hoe het is om compleet vast te zitten in het leven. Tijdens de lange zoektocht die volgde ontstond er meer verdieping in mijn leven. Ineens begreep ik dat ik niet mijn leven leefde, maar het leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde, wat er van mij verwacht werd.

Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is zijn wie je bent

Ik ben goed zoals ik ben

Ik ben heel diep door de shit heen gegaan, heb hulp aangegrepen en perspectief gekregen. Door kennis te maken met Oosterse levenswijze en filosofie naast de Westerse heeft mijn leven op een andere wijze zin gekregen. Dat heeft me veel geholpen om het roer compleet om te gooien. Mijn hoofd en hart zijn beter in balans zodat er een goede relatie is tussen logica en liefde, wijheid en intuitie.

Work in progress

Wat zeker niet wil zeggen dat ik vrij ben van problemen of valkuilen. Zeker niet, ik ben mens en leef een leven, daar hoort nou eenmaal pijn en ellende bij. Wel kies ik ervoor om nieuwsgierig te blijven, te blijven leren over mezelfs en het leven. Het is voor mij heel belangrijk geworden om te blijven leren en ontwikkelen, daarom volg ik ook ieder jaar trainingen, workshops, coachtrajecten en/of opleidingen.

Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, is een open plek; daar ontmoet ik je graag

MIJN ERVARING ALS COACH

Er zijn veel verschillende vlakken waar ik in het afgelopen decennium als coach ervaring op heb gedaan. Hier lees je ervaringen over samenwerking met mij. Life Coaching is voor een gebalanceerd, ontspannen of betekenisvoller leven. Mental Coaching is gericht op het trainen van je mind, je denken en verwachtingen. Stress Coaching zet je in druk wilt leren omgaan of wilt leren ontspannen.  Transformatie Coaching helpt je door een grote verandering heen of een grote verandering aan te brengen in je leven. Energetische Coaching zorgt voor een goede connectie met je intuïtie en innerlijk weten. Bovendien behoren disciplines als loopbaan begeleiding en bemiddeling, outcourcing, trainen van communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit, alsook counceling tot mijn skillset. Daar waar coaching vooral gaat over ambitie, potentie, toekomst en eigen regie, gaat counseling over het helen van emotionele disbalansen.

Missie

Ik leef voor de liefde, liefde voor mezelf en naar andere toe, de wereld om me heen en het leven zelf. Leven om te genieten en leven om te leren en te ontwikkelen, waar moedigheid heel belangrijk is. Want door moedig te zijn durf je echt te leven.

Nog steeds nieuwsgierig?

Om meer te weten te komen over mijn achtergrond kan je ook een kijkje nemen op mijn LinkedIn profiel! Of kijk op de pagina met ervaringen, daar komen mensen aan het woord die met mij gewerkt hebben. Daarnaast ben ik co-founder van SOULVIBE en Me, Myself and a Little Magic. Via Instagram krijg je een beeld van de mens achter de labels :)

Back To Top