skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Joke Pluijm

Ik houd van mensen, ik ben nieuwsgierig en enthousiast. Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn; dat vind ik het mooiste wat er is. Meebewegen in de flow van je leven. Dingen die je in je leven meemaakt zien als lessen, als kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Terug naar wie je bent

Mijn passie is om je in beweging te brengen, terug naar wie je bent. Om je te helpen bewust te worden, zodat je vol vertrouwen en plezier in het leven komt te staan. Dat doe ik fysiek via yoga, mentaal via meditatie en door het meelopen op iemand zijn pad tijdens coachtrajecten. Luisteren en een klankbord zijn.

In mijn kracht gaan staan

Zelf heb ik ervaren hoe het is om compleet vast te zitten in het leven. Tijdens de lange zoektocht die volgde ontstond er meer verdieping in mijn leven. Ineens begreep ik dat ik niet mijn leven leefde, maar het leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde, wat er van mij verwacht werd.

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is zijn wie je bent.” – Chinees gezegde –

Ik ben goed zoals ik ben

Ik heb kennis mogen maken met zowel Oosterse levenswijze en filosofie als de Westerse, dit heeft me veel geholpen om zin te geven aan mijn leven. Mijn roer is omgegaan en ik ben niet meer teruggevallen in mijn oude levensstijl.

Work in progress

Dit wil niet zeggen dat ik geen problemen of valkuilen meer heb. Ik blijf wel mens en ik leer ook iedere dag over mezelf en over het leven. Het is voor mij heel belangrijk geworden om te blijven leren en ontwikkelen, daarom volg ik ook ieder jaar trainingen, workshops, coachtrajecten en/of opleidingen.

“Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, is een open plek; daar ontmoet ik je graag.” – Rumi –

Mission statement: Ik leef voor de liefde, liefde voor mezelf en naar andere toe, de wereld om me heen en het leven zelf. Leven om te genieten en leven om te leren en te ontwikkelen, waar moedigheid heel belangrijk is. Want door moedig te zijn durf je echt te leven. Om meer te weten te komen over mijn achtergrond kan je ook een kijkje nemen op mijn LinkedIn profiel! Op de pagina ervaringen komen mensen aan het woord die met mij gewerkt hebben.

Back To Top