Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Coach in Eindhoven

Ben je concreet op zoek naar een Coach in Eindhoven? Op onderzoek uit naar een Coach in Eindhoven voor een vriend of vriendin? Via via bij mij terecht gekomen en even aan het snuffelen? Ben je misschien zelf coach in Eindhoven, die even wil kijken in de keuken van een ander? Of misschien gewoon nieuwsgierig naar het aanbod van Coaches in Eindhoven en zodoende op mijn website terecht gekomen?
Wat het ook is: welkom op mijn site waar ik je graag vertel waarvoor je bij mij als Coach in Eindhoven terecht kunt!

Waarom zoek je een coach in Eindhoven?

De reden om naar een coach te gaan kan heel divers zijn. Soms loop je in het leven tegen dingen aan, of loopt het leven tegen jou aan. Dat kan heel subtiel zijn of misschien ben je wel compleet onderuit gegaan en lukt het niet om jezelf overeind te hijsen. Dan is het fijn dat een coach je handvatten geeft om weer stevig op je eigen voeten te komen staan.

Coach in EIndhoven

Uit balans?

Ervaar jij dat je weinig energie hebt, dat daardoor je ademhaling hoog zit en het maar niet lukt om te ontspannen? Racen gedachten non-stop door je hoofd? Heb je geen fut om je bed uit te komen, laat staan energie om de dag door te komen? Anders gezegd: zit je niet niet lekker in je vel (letterlijk en figuurlijk) ofwel ben je uit balans? Lichaam en geest zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden, dus ben je fysiek uit balans merk je dat tussen je oren en andersom ook zo. Daarom is het belangrijk om naar het hele plaatje te kijken en te luisteren naar je lijf. Wanneer je bijvoorbeeld vage klachten ervaart, probeert je lichaam je iets vertellen misschien? Coach in EIndhoven

Optimaliseren van je leven?

Ook zeker wanneer je leven op rolletjes loopt kan je samenwerken met mij als Coach in Eindhoven. Stel je wilt je verder ontwikkelen, specifieke doelen bereiken of betekenisvoller leven, met die redenen is het eveneens fijn om een neutrale stok achter de deur te hebben. Daarnaast kan het ook zijn dat het goed gaat, maar dat er ergens iets knaagt, dan is het ongetwijfeld fijn om even met iemand te praten die geen rol speelt in jouw dagelijkse leven. Een coach kan een cheerleader voor je zijn of een motivator, alsmede een vertrouwenspersoon en een nodige schop onder je kont.

Een boom groeit niet door aan zijn takken te trekken, maar door zijn wortels te voeden

Coach in Eindhoven

Bewustzijn

Wist jij dat je maar 5% bewust handelt op een dag, dat je dus 95% van de tijd op de automatische piloot staat? In onze maatschappij word je gewaardeerd wanneer je bewust je koppie gebruikt. We weten perfect hoe het hoort, wat er van ons verwacht wordt en hoe we onze manieren in kunnen zetten om succesvol te zijn. Lees verder in de blogs.

burnout

Ervaringen

Leon: Als men het belangrijk vindt om te gaan sporten en fysiek sterker te worden, waarom dan ook niet je gedachten trainen, zodat lichaam en geest beide in balans blijven? Ik ervaar persoonlijk de reis mooier dan het doel. “Life begins at the end of your comfort zone”. Lees meer ervaringen.

persoonlijke communicatie en effectiviteit

Zakelijk

In organisaties is het belangrijk om goed mee te kunnen met de uitgezette koers, je collega’s en de snelheid waarin het werk zich voltrekt. Het is gewenst om je eigen functioneren onder de loep te nemen, je te laten spiegelen door een coach om zodoende als proffesional in je kracht te komen staan! Lees verder bij zakelijk

Gratis Meditatie

Balans

Door geregeld je zintuigen terug te trekken wordt je je meer bewust van wat er aan achter de buitenkant schuil gaat. Je ervaart meer rust en gaat de wereld om je heen anders zien en ervaren. Ik heb een aantal meditaites en ademhalingsoefeningen opgenomen waar je gratis gebruik van kunt maken.

Bewustwording

Daar waar het, voor mij,  in de kern om draait is dat je bewust wordt. Bewust van wie je bent en wat je wilt, bewust van wat er speelt, bewust van wat je tegenhoudt, bewust voelen en ervaren wat jouw energie geeft, wat voor jou belangrijk is, enzovoorts. Wanneer jij je eenmaal bewust bent kan je (en wil je) niet meer terug naar onbewust, dan kan je koers uitzetten en stappen ondernemen.

Happiness is an inside job

Hoe werkt coach in Eindhoven in de praktijk?

Allereerst is het belangrijk om te ervaren of er een ‘klik’ is. Hiervoor maken we een eerste afspraak telefonisch of bij mij op kantoor in Eindhoven. Aangenomen dat het goed voelt voor ons samen, formuleren we het door jouw gewenste resultaat. Afgestemd op jouw wensen en behoeften maak je een keuze voor losse sessies of een pakket, dit kan natuurlijk bijgestuurd en aangepast worden

Inzicht creëren om verandering te realiseren

Tijdens de sessies werken we met verschillende werkvormen. Persoonlijk geloof ik om het beste van de westerse wereld te combineren met oosterse traditionele technieken om tot een mooi resultaat te komen. Je kan ook huiwerk verwachten in de vorm van reflecties, oefeningen of opdrachten, afhankelijk van het gewenste resultaat. Samen zorgen we voor meer inzicht in jezelf en realiseren een verandering in je denkwijzen. Door de ruimte die dit creëert, kom je meer in je eigen kracht te staan weet je positief met eigen energie en emoties om te gaan. Coach in EIndhoven

Investering

Tijd Tarief
Intake 75 – 90 minuten € 90,00
Losse coach sessie 60 – 75 minuten € 90,00
Telefonische coach sessie 60 – 75 minuten € 72,50
Coach in Eindhoven
Coach-pakketten maandelijks vanaf €121,-
Zakelijke coaching 60 minuten € 135,00 (ex btw)
*Voor meer informatie over all-in Coach-pakketten lees je hieronder verder.

Coaching wordt niet vergoed. Het is een investering in jezelf en je toekomst. Je hebt geen verwijzing nodig om een afspraak te maken, er wordt geen diagnose gesteld en er wordt geen dossier opgebouwd. Jij bent de baas. Wanneer je coaching gericht is op je loopbaan, dan kan je het traject wellicht aftrekken als studiekosten. Kijk hiervoor op de site van de Belastingdienst. Ook kan het mogelijk zijn om een gedeelte vergoed te krijgen van je werkgever voor bijvoorbeeld communicatie en effectiviteit, er is hier veelal budget voor.

Investeren in jezelf

Als je het mij vraagt is coaching de beste investering die er bestaat, je investeert in jezelf, in jouw toekomst! Daar heb je je verdere leven profijt van. Je ontwikkelt zelfvertrouwen om te zijn wie je bent en krijgt lef om te leven zoals dat voor jou bedoelt is.

Zoals gesteld zijn er tal van redenen om een coach in te schakelen, vaak is er maar een reden om het niet te doen: geld. Coaching kost geld. Zodoende heb ik pakketten ontwikkeld voor particulieren die je maandelijks betaalbaar zijn, zodat jij aan jezelf kunt werken zonder dat je daarnaast op een houtje moet bijten.

Je hoeft het hele pad niet te zien, om toch die eerste stap te zetten

focus

Focus pakket

Je hebt duidelijk voor ogen wat je gewenste resultaat in samenwerking is en wilt mij als Coach in Eindhoven inschakelen om dat doel te behalen.

Dit pakket bestaat uit een eventuele (telefonische) kennismaking, 1 intake gesprek en 4 coachsessies die je in 3 maanden in kan plannen.

De kosten voor dit pakket zijn: €363 die je in 3 delen (€121,- per maand) mag betalen. Op deze manier heb je financieel voordeel en een professional achter je waarmee je jouw gewenste doel gaat behalen!

grow

Easy does it pakket

Dit pakket is fijn wanneer je wat dieperliggende problemen hebt die je aan wilt pakken, je tegen een burn-out aan loopt, een grote verandering wilt maken in je leven, of waarin je mij mee wilt laten lopen omdat je niet exact weet wat precies het probleem is, maar het wel een terugkerend feit is in je leven.

Je kan hier de tijd nemen om de afspraken in een tijdsbestek van 3 tot 6 maanden in te plannen. Dit pakket bestaat uit een eventuele (telefonische) kennismaking, 1 intakegesprek en 5 coachsessies. Bij dit pakket houden we de lijnen kort en de vinger aan de pols door tussen de sessies door via whatsapp contact te houden.

Alle losse elementen opgeteld kom je op een totaal van: € 525,- maar wanneer je een pakket afneemt betaal je  € 435,- in 3 delen.

Telefonische coach Eindhoven

Coach op afstand

Het is niet voor iedereen, maar voor sommigen is het een uitkomst: telefonische coaching.

Mijn ervaring is dat het heel goed werkt en dat het een drempel wegneemt, welke drempel dat voor jou ook is. Het kan fijn zijn wanneer het om gevoelige onderwerpen gaat dat je in je eigen omgeving bent en mij niet aan hoeft te kijken. Je hoeft niet te reizen naar je Coach in Eindhoven, waardoor het super efficiënt is. Er zijn legio redenen om voor deze vorm te kiezen.

In dit pakket is 1 intake en 6 coachsessies opgenomen die je in een tijdsbestek van 3 tot 8 maanden in kunt zetten, voor een aantrekkelijk bedrag van €450 die je in 3 a 4 delen betaald.

Coach in Eindhoven

Blijf op koers pakket

Dit pakket is perfect geschikt voor wanneer de frequentie van coaching wilt verminderen. In principe loopt je leven, maar je wilt er zeker van zijn dat je op de uitgestippelde koers blijft. Maar het is ook een fijn pakket wanneer er tijd nodig is om gewenste wijzigingen te integreren, nieuwe patronen te borgen in je dagelijkse leven. Dit pakket is exclusief voor mensen waarmee ik een coachtraject doorlopen heb.

In deze 6 maanden hebben we 1x per maand een coachgesprek waarin we samen de puntjes op de i zetten, nagaan of je nog steeds lekker op je pad zit.

Door dit pakket af te sluiten ga je de commitment aan om te zorgen dat de verandering blijvend is. Alle losse elementen van dit pakket kosten samen: €540,-, maar in de pakketvorm betaal je maar €72,50 per maand, wat in totaal een besparing van meer dan €100,- oplevert!

“De enige die jou gelukkig kan maken ben je zelf”

Alles was voor het coach traject lastig en moeilijk, mijn relatie, eten, slapen, familie en werk. Op een gegeven moment realiseerde ik me, ‘met wie moet ik nu langer leven dan ik met mezelf’. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een passende oplossing en dit lag dichterbij dan gedacht! Zo heb ik geleerd om contact te maken met mijn gevoel, mijn zachte ik, degene die ik zelf het liefste en leukste vind. Het was fijn om mezelf helemaal te kunnen blootstellen en ik werd er helemaal begrepen. Ik word zo goed begeleid en gemotiveerd op een manier wat helemaal bij me past. Nu is het zo fijn als ik voel dat ik elke keer weer een stukje verder ben. – Cecile
Back To Top