skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Meditatie

Door je geest te trainen en geregeld tijd te nemen voor wat er achter de buitenkant schuil gaat, ga je de wereld om je heen anders zien en ervaren. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer rust in zijn leven.

Bij meditatie is de aandacht gericht op wie je bent en niet op wat je hebt (bereikt).

Je bent niet wat je hebt

Vaak ligt in onze maatschappij de nadruk op het laatste en soms identificeren we ons daar ook mee. Maar wat je hebt is niet wie je bent en ook wat je denkt is niet wie je bent. Je baan, je maatschappelijke status, je lichaam, je denken, je mogelijkheden en je onmogelijkheden zijn samengekomen onder de noemer: IK. Dit is echter alleen wat je waarneemt, je neemt waar wat je onderscheidt van de ander, in plaats van wat ons verbindt.

Loslaten en ontspannen

Om deze diepgewortelde ankers te behouden, ‘want zo ben IK nou eenmaal’, ontstaan er spanningen en blokkeer je. Door simpelweg alleen maar bewust te zijn van het hier en nu voel je wat voor jou werkt of niet. Wat niet werkt kan je vervolgens loslaten, ook al is dat eng. De ankers waarmee jij je identificeert horen tenslotte al heel lang bij je en je hebt moed nodig om hier afscheid van te nemen. Door meditatie wordt je bewuster en voel je dat het niet gaat om presteren en om nog meer te kunnen, maar juist om loslaten en ontspannen.

persoonlijke meditaties

In de coaching trajecten worden meditaties speciaal voor jou gemaakt om dagelijks mee te werken. Ben je nieuwsgierig en wil je graag ervaren wat het voor jou kan doen? Houdt dan onze agenda in de gate voor onze gratis meditatie training!

‘The key to finding what you want, is knowing what you want’

Meditatie

Wanneer je aan mensen vraagt waar ze aan denken bij meditatie komen er antwoorden als rust en ontspanning, maar ook zweverig en kumbaya. .

Het mooie is dan ook, dat mediteren voor iedereen iets anders is. Je kan er heel veel over lezen, kijken en luisteren, maar eigenlijk zou je het gewoon eens moeten proberen om te ervaren wat het eigenlijk is. Ik krijg vaak de vraag, ‘hoe krijg ik meer rust in mijn leven. Ik hoor dat mediteren hier goed voor is, maar wat is mediteren eigenlijk. Kun jij mij dit leren?’ EEN DIKKE VETTE JA

Mediteren is helemaal niet moeilijk als je de basics kent.

Wil je de basics leren? Ik nodig je uit om vanaf 24 februari in 6 weken tijd de basics te leren, zodat je uit je dagelijkse drukte kan ontsnappen en een moment van rust voor jezelf kunt gaan pakken.  Doe je mee?

Meditatie Training

Schrijf je in en doe mee!

* indicates required

Back To Top