Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763
Yin Yoga XXL

Relax & Recharge Yin Yoga Workshop Cranio Sacraal

Wanneer:
7 april 2018 @ 11:30 – 13:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-04-07T11:30:00+02:00
2018-04-07T13:30:00+02:00
Waar:
Studio Saffrie
Kosten:
€45

Relax & Recharge

met Yin Yoga,
Cranio Sacraal Therapie
en Merkba Healing!

Het is (bijna) lente, de tijd van het “groeiende yang”. De natuur wordt wakker uit haar winterslaap en komt tot leven. Wanneer je in de winter genoeg gerust hebt, krijg je volop zin en energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Kan jij ook nog wel wat extra winterslaap gebruiken voordat de lente echt begint? Dan is deze workshop voor jou!

Joke neemt je mee in een heerlijke zachte yin yogales afgestemd op de lever en de galblaas, die we afsluiten met Yoga Nidra. Esmée is een cranio-sacraal therapeute, zij zal tijdens de les ongeveer 10 minuten per persoon behandelen en zal met zachte, manuele technieken het zelf-herstellend vermogen activeren en blokkades opheffen.
Ferd & Joke zijn Merkaba Healers waardoor zij met een verruimd bewustzijn van zichzelf werken, zodoende kunnen er grote hoeveelheden hogere genezende energieën zullen doorstromen naar jou als ontvanger. Ook bij de deelnemers die zij behandelen wordt het lichaam aangespoord zichzelf te genezen en om blokkades op te heffen.

Deze workshop zorgt ervoor dat je in totale ontspanning meer in balans komt, waardoor je maximaal kunt gaan genieten van de lente!

We streven naar een hoge kwaliteit, waardoor er maar een beperkt aantal mensen deze workshop kunnen volgen op 7 april aanstaande bij Studio Saffrie: van 11.00 – 13.30 uur. Kosten: €45,-

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de Cranio sacraal behandeling (deels) vergoedt (valt onder alternatieve geneeswijze). Dit geldt alleen voor de deelnemers uit de groep die door Esmée behandelt worden.

Schrijf je in via: joke_pluijm@hotmail.com of info@craniosacraaltherapieoirschot.nl

Yin Yoga XXL

Dit bericht heeft 1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top