Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Ik ben niet wie jij denkt dat ik ben..

Ik ben wie ik ben

Het is grappig hoe je er soms achter komt dat mensen een ander beeld van je hebben dan hoe jij zelf voelt dat het is.

Omdat ik een yogalerares ben denken mensen al snel dat ik nooit drink, vegan ben en heel de dag in mijn yoga outfit loop.

Omdat ik mensen coach denkt men dat ik zelf heel zelfverzekerd ben en mega emotioneel stabiel. Geen trubbels heb, of ooit heb gekend.

Omdat ik mediteer wordt er vanuit gegaan dat ik mijn gedachtes uit kan zetten. Dat ik nooit iets vervelends over een ander denk, pieker of oordeel.

Yoga + mediteren = heilig?

Hoorde je net die knal? Dat was de bubbel die uit elkaar spatte, want helaas.. ik ben geen heilige, verre van.

Ik drink graag wijn, noem mezelf ook wel eens Bonnie St. Claire. Ga tot de grens of tot het gaatje (ver over de grens). Heb in mijn leven van alles geprobeerd wat maatschappelijk wellicht niet geaccepteerd is en dat doe ik nog steeds wel eens.

Maak ruzie zonder reden. Heb dagen dat ik gek word van mijn hoofd en liever in mijn bed blijf liggen. Ben ongeduldig. Kan heel kwetsend zijn, vooral naar mijn moeder.

Heb van een aantal dingen in mijn leven spijt. Heb super vervelende dingen meegemaakt. Zie mijn jongste broer (en zijn gezin) al meer dan 10 jaar niet, wat mijn hart nog steeds breekt op momenten.

Onzeker?

Kan super onzeker zijn over mezelf, mijn lijf, mijn denken en mijn beslissingen. Als je iets zegt wat mij triggert dan mep ik, soms hard soms niet.

Ik eet graag (veel) chips, chocolade en spek (ja van het varken). Niet vegan of erg gezond, maar ik loop wel graag heel de dag in mijn yogapants.

En juist daarom ben ik (denk ik) goed in wat ik doe. Ik kan me inleven en begrijp mensen, omdat ik zelf ook mens ben. Met alle plussen en minnen. Ik ben niet beter, in welke vorm dan ook, dan jij. Ik ben die ik ben.

Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.

Heb ik gepikt van Rumi

Back To Top