Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Energie. Trilling. Resonantie.

Stel je voor dat ik twee violen heb: als ik een noot op een van de violen speel, zal de corresponderende snaar op de andere viool ook gaan trillen.

Wetenschappers noemen dit de wet van sympathische resonantie – het fenomeen waarbij telkens wanneer twee objecten op dezelfde frequentie zijn afgestemd, de energie wordt van de ene automatisch naar de andere overgedragen.Omdat het menselijk lichaam is samengesteld uit een complex systeem van hightech elektrische stromen en elektromagnetische velden, gebeurt hetzelfde bij mensen.

Wij zitten samen op dezelfde golflengte

In feite zijn zinnen als; afgestemd zijn, verbonden voelen en op dezelfde golflengte zitten, pogingen om de manier te beschrijven waarop energie van nature heen en weer beweegt tussen mensen.Wanneer iets of iemand bij je past, kan je dat voelen je in je lichaam. Het is niet iets waar we met ons hoofd controle over hebben, ook al zou je het misschien wel willen omlijnen met logica; het werkt niet.Je voelt wat goed voor je is.

Follow your vibe and find your tribe

Wanneer je eerlijk durft te zijn – tegen jezelf en je omgeving – wordt de trilling in jezelf sterker. Wanneer je oefent met het loslaten van de verwachtingen in je hoofd en telkens vaker jezelf bent, kan je op een gegeven moment niet meer anders dan doen wat goed voor je voelt. Je zal merken dat je dan ook de juiste mensen en situaties aantrekt. Follow your vibe and find your tribe.

Jullie zijn een inspiratie!

Maar je hebt wel ballen nodig! Ballen om de “zekerheid” die je hoofd je geeft los te laten. Daarom een DIKKE SHOUT OUT naar de mensen die hun gevoel durven te volgen. Naar zekerheidszoekers die logica en planning los durven te laten. Naar professionals die succes en geld verruilen voor energie en een goed gevoel. Naar perfectionisten die het uitgestippelde pad loslaten en het roer omgooien. Naar mensen bij mij in de praktijk die het lef hebben gehad om een eerlijk gesprek aan te gaan. Naar een ieder die zijn eigen pad durft te lopen. Toppers, jullie zijn een inspiratie!!

Back To Top