skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Workshop Yin Yoga & Voetreflex

Bij de overgang van de seizoenen is het belangrijk om even bewust stil te staan bij jezelf. Gun jezelf met Yin Yoga en voetreflex tijd om te aarden en contact te maken

De Chinese Geneeskunde is gebaseerd op de vijf elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen staan symbool voor de cycli in het leven zoals de jaarritmes en levensritmes, wij geven YIN & VOETREFLEX in iedere periode met aandacht voor ieder specifiek element.

Deze workshops zijn verbonden met hetgeen wat er op dat moment nodig is, we balanceren yin en yang zodat je maximaal mee kunt varen op het seizoen van dit moment.

Wij bewegen mee op het ritme nodigen jou uit om dat met ons mee te doen.

In deze XXL workshops combineren we de zachtheid van Yoga en de stroming van Qi Gong met de kunde van voetreflexologie. Daarnaast voegen we graag een stuk verbinding en gezelligheid toe en eten we samen een hapje of drinken we thee (wat overigens niet verplicht is).

We verwennen je met een heerlijk lange Yin yogales inclusief Yoga Nidra! Terwijl Joke je begeleidt in de Yin Yoga houdingen en Qi Gong routines, waar je onder andere zelf reflexpunten leert kennen, zal Corine of Marion je een korte persoonlijke voetreflex behandeling geven waardoor je tot een diepere laag van ontspannig komt! Daarnaast zet deze behandeling precies dat in werking wat voor jou nodig is.

We sluiten deze workshop af met een heerlijk hapje in lijn met het element!

Als je jezelf niet kietelt, WIE DOET HET DAN?  

Het is een bijzondere en kleinschalige workshop waarin we weinig deelnemers (maximaal 12) kunnen toelaten, dus ben er snel bij! Aanmelden via Joke (info@jokepluijm.nl ) of Corine (corine@landingshuys.nl) .

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de Voetreflex behandeling (grotendeels) vergoedt (valt onder alternatieve geneeswijze). Deze workshop kost €55,-

Locatie: bij ’t Landingshuys aan de Boschdijk in Eindhoven. We kunnen op deze locatie de afstand van 1,5 ruimschoots garanderen.

Deze workshop Yin YOga & Voetreflex Lente Editie staat gepland op zondag 2 mei 2021 (inloop 10.15 uur) uur tot 13.00 uur. De zomereditie van deze workshop staat gepland op zaterdag 3 juli, de nazomer editie op zondag 19 september, de herfsteditie op zaterdag 30 oktober.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan in via het contactformulier.

    Ik ben geen robot, selecteer: de vrachtwagen .

    Back To Top