Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763
Yin Voetreflex Lente editie

Workshop Yin Yoga & Voetreflex

Wanneer:
2 mei 2021 @ 10:30 – 13:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-05-02T10:30:00+02:00
2021-05-02T13:00:00+02:00
Waar:
't Landingshuys
Boschdijk 525 Eindhoven
Kosten:
50
Contact:
Joke Pluijm
0624911763

lENTE EDITIE yIN yOGA & VOETREFLEX

De lente is in volle gang, de energie bruist, het groen van de natuur is om ons heen ontploft ten tijde van deze Lente editie workshop. Het houtelement is de kracht die ervoor zorgt dat het leven vooruit gaat. De kracht die groei en verandering brengt.

De lente is verbonden met de lever- en galblaasenergie. De lever en galblaas zijn verbonden met het zonnevlechtcentrum. Dit energiecentrum staat voor het ik, de wilskracht en het ego en reageert sterk op emoties.

In de natuur hebben dingen hun natuurlijke verloop. Alles heeft zijn tijd en niets gaat geforceerd. Er ontstaat stress wanneer je jezelf dwingt om sneller te gaan, te presteren of over je grenzen te gaan. Je handelt dan niet meer natuurlijk, maar geforceerd en vanuit wilskracht. Door niet meer natuurlijk te handelen maar vanuit controle en ontstaan verstoringen in het houtelement.

Wanneer het houtelement gezond is, is er flexibiliteit en veerkracht in je zenuwstelstel en bewegingen. Er is speelsheid en helderheid in denken, voelen en groeien. Iemand met een gezonde lever-galblaasenergie is bescheiden, vriendelijk, vergevingsgezind, opgeruimd en lichtvoetig.

De zomereditie van deze workshop staat gepland op zaterdag 3 juli, de nazomer editie op zondag 19 september, de herfsteditie op zaterdag 30 oktober.

XXL VERWENWORKSHOP

In deze XXL workshop combineren we de zachtheid van Yoga met de kunde van voetreflexologie en de gezelligheid van samen een hapje eten (wat overigens niet verplicht is).
We verwennen je met een heerlijk lange Yin yogales inclusief Yoga Nidra! Terwijl Joke je begeleidt in de Yin Yoga houdingen, waar je onder andere zelf reflexpunten leert kennen, zal Corine je een korte persoonlijke voetreflex behandeling geven waardoor je tot een diepere laag van ontspannig komt! Daarnaast zet deze behandeling precies dat in werking wat voor jou nodig is.

We sluiten deze workshop af met een heerlijk hapje in lijn met het element!

Het is een speciale en kleinschalige workshop waarin we maar weinig deelnemers (maximaal 8) kunnen toelaten, dus ben er snel bij! Aanmelden via Joke (info@jokepluijm.nl ) of Corine (corine@landingshuys.nl) .

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de Voetreflex behandeling (grotendeels) vergoedt (valt onder alternatieve geneeswijze). Deze workshop kost €55,-

Locatie: bij ’t Landingshuys aan de Boschdijk in Eindhoven. We kunnen op deze locatie de afstand van 1,5 ruimschoots garanderen. Minder weergeven
Organisatoren

DEZE WORKSHOP STAAT GEPLAND OP zondag 2 mei 2021 OM 10.30 UUR (INLOOP 10.15 UUR) UUR TOT 13.00 UUR.

Yin Voetreflex Lente editie

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top