Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Cecile

Alles was voor het coach traject lastig en moeilijk, mijn relatie, eten, slapen, familie en werk. Op een gegeven moment realiseerde ik me, ‘met wie moet ik nu langer leven dan ik met mezelf’. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een passende oplossing en dit lag dichterbij dan gedacht!

Ik voelde me altijd opgelaten om te zijn wie ik wou zijn, ik trek me heel veel aan van andere en zo raakte ik op een gegeven moment kwijt wie ik wilde zijn. Keer op keer was ik zo hard voor mezelf! Nu heb ik geleerd om contact te maken met mijn gevoel, mijn zachte ik, degene die ik zelf het liefste en leukste vind. Zo leerde ik dat ik ook maar ‘gewoon’ een mens ben met onzekerheden, gevoelens en een karakter. Ik kon mezelf helemaal blootstellen en ik werd er helemaal begrepen. Ik kon niet geloven dat ik niet de enige was die me zo voelde en dat er meerdere mensen waren die begrepen hoe ik me al een tijdje voelde.

Ik ben nu hard op weg om mezelf te vormen in de persoon die ik wil zijn en dat is best heel moeilijk! Ik word zo goed begeleid en gemotiveerd op een manier wat helemaal bij me past. Nu is het zo fijn als ik voel dat ik elke keer weer een stukje verder ben.

Back To Top