skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Ervaringen – Referenties

Yoga Studio Saffrie

Joke is al jaren een vaste, waardevolle en onmisbare docente in onze studio. Ze is een heerlijk mens, eerlijk, oprecht, humoristisch en liefdevol en dat zie je terug in haar lessen die ze met passie geeft. Ook mooi aan haar is hoe zij zich ook kwetsbaar durft op te stellen (gelukkig is ze ook maar een mens). Haar lessen zijn voor iedereen toegankelijk zodat ook iedereen de kans krijgt om te leren luisteren naar zijn/haar lichaam en zo de rust in zichzelf vindt. Ook als wijzelf voor onze retreats in het buitenland zitten, kunnen wij met gerust hart onze studio in haar vertrouwde handen achter laten. Wij als collega’s hopen nog lang van Joke haar lessen te kunnen genieten als onze vaste docente, maar vooral van haar te genieten als persoon en zo samen met onze passies de wereld een beetje mooier te maken.

Susanne, Studio Saffrie

Joke is altijd goed gezind, enthousiast en je kunt op haar bouwen. Afspraak = afspraak. Als Joke ergens voor gaat, dan gáát ze er echt voor.  Ze is zeer betrokken, empathisch en wil mensen in haar omgeving graag verder helpen. Daarvoor zet ze al haar enthousiasme, kennis en netwerk voor in. Joke is een hele goede yogadocent, en een hele fijne, inspirerende en motiverende vrouw! Ik hoop haar nog jaren in mijn omgeving te mogen hebben.

Lianne, Goodlife Yoga

Werken met Joke is een feest. Ze is krachtig, to the point, down to earth en geeft stevige lessen. Ik ervaar Joke als een heel betrouwbare en trouwe teacher. Je kunt op haar bouwen en in haar lessen geeft zij haar deskundigheid en expertise samen met een flinke portie energie en enthousiasme. Haar lessen kunnen intens zijn, maar met haar lichte aanpak is zij voor onze leden een grote aanvulling en zijn haar lessen toegankelijk voor ieder niveau.

Cora, Yogatrainer

Back To Top