skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Yoga in de praktijk

De tijd waarin je bij yoga dacht aan oude mannen in oranje gewaden, hippies met groentesapjes of aan paranormale huisvrouwenclubjes met geitenwollen sokken is voorbij! Want deze oeroude bewegingsleer uit India is namelijk voor iedereen. Al eeuwen wordt yoga beoefend, maar het blijft voor veel mensen zweverig en vaag, geheel onterecht want yoga brengt je juist met je voeten op de grond door met je lichaam aan de slag te gaan.

Beter ontspannen en luisteren naar jezelf door yoga

Je verbindt je aandacht en je gedachten aan je ademhaling en de bewegingen die je maakt, waardoor er weinig ruimte is om na te denken: heerlijk! Yoga is dan ook uitermate geschikt om rustiger te worden, meer ontspannen en daarbij ook nog flexibeler. Het leert je opnieuw luisteren naar jezelf, want vaak overstemmen wij deze signalen met onze gedachtes, met onze idee├źn over wat en wie we moeten zijn.

GROEPSLESSEN

Maandag
19.00 uur (75 min) 20.30 Hot Basic yoga Studio Saffrie
20.30 uur (75 min) Hot Basic yoga Studio Saffrie
Donderdag
19.00 uur (75 min) Basic yoga Studio Saffrie
Vrijdag
09.30 uur (75 min) Yin/Yang yoga Yogatrainer
Zondag
10.30 uur (75 min) Basic Power fusion GoodlifeYoga*

* check de agenda voor actuele data!

Individueel yoga les?

Wanneer je yoga in wilt zetten als tool om jezelf beter te leren kennen, maar je voelt je bezwaard om dit in een groep te doen, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top