skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Yoga Retreat 2019!

YOGA IS NOT ABOUT TIGHTENING YOUR ASS, IT’S ABOUT GETTING YOUR HEAD OUT OF IT!

Retreat to come back to yourself

Misschien heb je er wel eens over nagedacht: een yoga retreat! Wat voor een beeld heb jij daar dan bij? Alleen maar sapjes, samen zingen, streng yogaregime, 2 uur mediteren en de rest van de dag stilte?

Nee joh! Dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Wij (Iris, Joke en Nicole) organiseren namelijk samen met Prashanti retreats een week waar het helemaal door jou zelf ingevuld wordt!

Wij hebben gekozen om ons retreat plaats te laten vinden op het mooie Ibiza, omdat je daar zowel spiritualiteit vindt als een bruisend centrum met bijbehorende terrasjes en zelfs wereldberoemde discotheken. Precies zoals wij het zelf ook fijn vinden. Niet alleen bewust bezig zijn met body en mind, maar ook genieten van alles wat het leven te bieden heeft!

Self-care is giving the world the best of you, instead of whats left of you

De villa waarin we verblijven is luxe, uitgerust met een mooi zwembad en een heerlijke tuin, centraal gelegen op het eiland! Hier bieden wij een mooi programma waarin yoga, meditatie en lekker (gezond) eten iedere dag terugkomen.

Wat jij wil

Je mag kiezen waar je bij aansluit en hoe jij je dagen in wilt vullen. Lekker boekje lezen aan het zwembad, genieten van het eten en in de avond erop uit? Of lekker starten met yoga, een heerlijke massage en vroeg naar bed.

It’s all up to you!

Een week lang niks hoeven en alles mogen! Doen waar jij zin in hebt, 7 dagen lang. Dat heb je wel verdient, toch? Tot eind januari 2019 geldt een Early Bird, dus doe jezelf een plezier en boek!

DOOR JE TE ONT-DOEN VAN AL JE MOETEN, ONT-MOET JE JEZELF!

Kijk voor meer informatie op deze link of neem contact op met mij (Joke) 06 249 11 763. Ook wanneer je twijfelt kan je contact met ons opnemen, wij vertellen je heel graag meer over wat we allemaal van plan zijn!

Early Bird actie tot 25 januari 2019!

€100 korting! De prijs is inclusief overnachtingen, vol pension (m.u.v. 2 uitjes), alle yoga & meditatie, matjes, handoeken, etc. Exclusief vlucht en transfer. Meer info klik hier!

Back To Top