Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Yoga met Joke

Iedere week geeft Joke een aantal yogalessen waar je je voor aan kunt melden. Wanneer kan jij aansluiten voor Yoga met Joke?

Al meer dan 10 jaar verzrogt Joke yogalessen bij Studio Saffie in Veldhoven.
Op dinsdag om 20.30 uur verzorgt zij wekelijks een les waarbij de houdingen zich soepel in elkaar overlopen, in een flow. Dit is een iets pittigere les waarbij je wel enige ervaring met yoga nodig hebt om te kunnen waarderen.

Met SOULVIBE oganiseren we wekelijks Yoga met Joke bij de Eigen Wijs Boerderij in Eindhoven.
Op woensdagavond om 19.15 uur en op vrijdagochtend om 9.30 uur geeft Joke lessen die voor iedereen toegankelijk zijn. In deze lessen staat mindfulness centraal; Wat voel je? Wat denk je? Ze brengt je aandacht helemaal naar het huidige moment om daarin fijn te bewegen en te stretchen. Iedere week is anders, afhankelijk van verschillende factoren. Het resultaat is wel elke week hetzelfde; Yoga met Joke zorgt voor onspanning in je lichaam en in je hoofd!

Iedere 2e woensdagavond van de maand kan je Joke vinden bij Motion Experience center voor een Reis door de Chakra’s. Ook een les die voor iedereen toegankelijk is, maar tijdens deze les worden al je zintuigen geprikkeld worden.

Twijfel je of heb je nog vragen of Yoga wel iets voor jou kan zijn? Neem dan gerust contact op, ik vind het altijd fijn om je te helpen op je pad naar ontspanning.

Back To Top