skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Yin Yoga & 4-handen massage

Ieder einde van een kwartaal rondom de volle maan van dat moment organiseren wij een workshop Yin Yoga & 4-handen massage. De tijd rondom de volle maan is een perfect moment om los te laten, om te genieten van wat er is, en wat je niet meer dient laten gaan. Ervaren welke zaadjes je wilt bewaren voor de nieuwe cycli.

Speciaal voor deze tijd hebben wij een fantastische workshop opgezet waarin je uitgenodigd wordt om je te laten dragen! Om jezelf helemaal over te geven aan voelen en beleven. Reflecteer terug op het hele jaar wat je wil houden of meenemen in de toekomst. Fysiek, mentaal,emotioneel, spiritueel….  

In het laten varen van onze zienswijze, ontstaat de ruimte om op een andere manier te kijken.

In deze heerlijke workshop word je meegenomen door 3 professionals op een reis langs al je zintuigen. Jij mag je laten verwennen, laten dragen om heerlijk te relaxen en het inzicht krijgen wat “te oogsten”.

Tijdens de fijn zachte Yin yogales die Joke begeleidt wordt je ongeveer 10 minuten apart genomen om je door de kundige handen van Corine en Ferd te worden gemasseerd! Hemel op aarde!

Deze workshop is nog niet gepland in verband met de maatregelen

Back To Top