Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Persoonlijke groei & zelfinzicht

Een training Persoonlijke groei en zelfinzicht is interessant voor jou wanneer je je herkent in hetvolgende. Je hebt meer in huis dan wat je day to day laat zien aan de buitenwereld. Je hebt een mening, maar vraagt je af of iemand er op zit te wachten. Op dit moment kom je niet tot het stellen of behalen van je doelen wat soms leidt tot minder plezier in werk en leven. Je wilt meer je eigen koers varen. Wat zijn eigenlijk jouw normen en waarden, kwaliteiten en talenten? Hoe ga je vanuit persoonlijke kracht uitdagingen aan en maak je bewuster keuzes?

Zelfinzicht

Het leven gaat door en jij hobbelt er achteraan. Zou het niet heerlijk zijn om zelf de regie te hebben en acties uit te zetten in plaats van te reageren op wat er gebeurt? Daarvoor heb je inzicht nodig in waarom je doet wat je doet, om zo tot constructieve veranderingen te komen die blijvend zijn!

Iedereen is anders, daarom kiezen wij samen vanuit het gewenste resultaat wat het beste voor jou past uit de onderstaande onderwerpen.

Als je start vanuit zelfinzicht, zal je merken dat je door verandering ook méér jezelf kunt worden

Persoonlijke groei en zelfinzicht

(6 bijeenkomsten)

— Inzicht in eigen gedrag en handelen

— Inzicht in je eigen drijfveren, talenten en emoties

— Kwaliteiten en valkuilen

— Motivatie en persoonlijke ontwikkeling

— EQ versus IQ

— Ontdek je passie

— Gebruikmaken van intuïtie

— Zelfreflectie

— Loslaten belemmerende overtuigingen

— Balans tussen moeten en mogen

— Stressbestendigheid

— Mindfulness

resultaat

Het resultaat is geheel afhankelijk van wat je kiest te gaan ontwikkelen. Hieronder een opsomming voor wat het kan zijn!.
Inzicht in wie je bent en wat je jezelf geleerd hebt. Je leert de onderliggende oorzaak van gedrag kennen en weet hierop effectief in te spelen. Het herkennen van je emoties. Weten wat je drijfveren en talenten zijn en weet hoe je deze kunt inzetten. Veel makkelijker in staat om contact te maken. Vergroten van je zelfsturing en empathisch vermogen. Accepatie van dingen die je niet kunt veranderen, je laat makkelijker los. Toename van rust en voldoening.

Neem gerust contact op voor meer informatie over deze training!

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de hart.

    zelfinzicht
    Back To Top