skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Het nieuwe jaar

Nieuw jaar, nieuwe energie

Wat is er veel gebeurt in de laatste twee jaar! Levens op zijn kop gezet, gevoelens naar boven gekomen waar je totaal niet wist dat ze bestonden, relaties op scherp gezet of overgegaan, burn-outs, ziektes en helaas ook mensen en dromen overleden. Het is behoorlijk heftig geweest.

Alles verandert

In mijn praktijk, maar ook in mijn privé omgeving, hoorde ik vaak: ‘Ik dacht te weten wat goed voor me was, totdat het ineens niet meer zo was.’
‘Het was voor mij prima, tot het ineens leeg voelde.‘ ‘Natuurlijk wist ik altijd al dat ik nog wat werk te doen had met betrekking tot mijn verleden, toen er telkens dingen op mijn pad bleven komen wist ik dat ik er echt mee aan de slag moest.’ ‘Help ik vind mijn leven niet meer leuk!’

Opeens lijkt de vrijblijvendheid eraf te zijn, er is bewustzijn waardoor je niet meer verschuilen kan achter onwetendheid. Het voelt als een soort van verdieping, wat zit er onder en wat moet ik daarmee?

We komen in een stroomversnelling

Voor het nieuwe jaar komt er een heel andere energie naar voren. Zowel in de numerologie als in de astrologie wordt er enthousiast uitgekeken naar het nieuwe jaar. Het wordt een jaar vol daadkracht met meer helderheid. We komen in een stroomversnelling waarin we aan een innerlijke schoonmaak beginnen. Je mag een andere koers bepalen. Kiezen voor liefde in plaats van angst. Drang naar vrijheid. Loslaten wat niet meer bij je past schijnt makkelijker te worden, omdat je beter voelt wat bij jou hoort en wie jij bent.

Van denken, naar voelen, naar weten

Klinkt het niet heerlijk om geleid te worden door je hart.  Om je mee te laten voeren in een creatieve en snelstromende energie. Om helder te weten waar je een transformatie kan doormaken om gelukkiger te worden. Om de kracht te hebben om authentiek te zijn, zonder schuldgevoel. Het zal lastiger worden om de dingen te blijven doen zoals je ze gewend bent als dat niet meer bij je past. Je weet dat het niet meer zo werkt en durft meer te kiezen voor wat wel goed voelt.

Meer balans en harmonie

Het nieuwe jaar brengt ervaringen, gevoelens en connecties om meer verbinding te maken met onszelf, met onze eigen kern.
Meer balans en harmonie in je leven, wie wil dat nou niet? Maar kan je in balans zijn wanneer er om je heen veelal disbalans is?
Dat is de uitdaging voor 2019!

Leren vertrouwen

Persoonlijk heb ik in 2018 leren vertrouwen op het grotere geheel. Dat wanneer je iets kunt dromen, het ook echt kan! Wij hebben begin 2018 vrij spontaan besloten om een aantal maanden door Centraal Amerika te gaan reizen.

Mijn liefde had net zijn HBO diploma in de pocket en mijn kleine meneer moest in 2018 verplicht naar school. Het moest dus echt dan gebeuren, anders zou het er niet van komen. Maar hoe dan? Er waren beren op de weg, zoveel dat je de weg niet meer kon zien! Maar het is gelukt, wij hebben een fantastisch jaar achter de rug met een ervaring die niemand ons meer afneemt!

Maak van dromen realiteit

In de volgende blog meer over dromen realiteit maken, maar ook hoe je baas wordt over je eigen ontwikkeling.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top