skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

My, myself and a little magic

Het is magisch wat je met aandacht voor jezelf kan doen. Tegenwoordig zijn wij zo druk met doen, dat we vergeten gewoon te in het moment te zijn. We leven vanuit ons hoofd in plaats van met ons hart. Vooral wij vrouwen zijn goed in het voor iedereen zorgen, behalve voor onszelf. Daarom is Joke samen met haar beste vriendin Jayjay Linssen Me, Myself and a little Magic begonnen. Zij geven trainingen om vrouwen meer in hun eigen kracht te laten komen en vol (zelf) vertrouwen werken aan een leven om trots op te zijn.

Don’t worry, be happy

Op 16 september gaan we weer van start met een nieuwe training: Don’t worry, be Happy! Doe je mee?

Voor wie is deze training interessant?

Voor iedere vrouw die zich graag verder wil ontwikkelen, groeien en meer in eigen kracht wil staan. Wanneer je meer je eigen leven wilt leven en daarvan kunnen genieten. Bewuster wilt leven en meer jezelf wilt zijn. Wilt leren nee zeggen en leren voor jezelf opkomen. Wanneer je perfectionisme wil gebruikten als tool, niet als maatstaf om je leven langs af te leggen. Wanneer je je imperfectie wilt omarmen. Of juist alleen maar om meer met jezelf bezig te zijn in plaats van met de buitenwereld, of wanneer je de puntjes op de i wilt zetten en jezelf en je leven wilt optimaliseren.

“Nooit gedacht dat ik zoveel met alles zou doen, niet alleen in gedachte maar ook in de praktijk. Iedere dag gaat er wel iets van de training door mijn gedachte, het brengt me rust en zelfvertrouwen” – Lisanne

Wat houdt de training in?

Tijdens de 8 maanden werken we eerst vanuit een stukje verleden aan jouw gedachtes, patronen en leggen we verbanden tussen toen en nu. Alles wat geen toekomst meer heeft laten we los, om op die manier meer jezelf te worden. We nemen ook het nu onder de loep, zit het allemaal lekker of knellen sommige onderdelen zoals een te strak zittende broek? Met praktische oefeningen ontdek je waar jij je lekker bij voelt, zodat je jezelf op die manier beter leert kennen. Want wie ben jij nou eigenlijk echt? En hoe maken we meer ruimte voor haar en haar verlangens! En met die verlangens gaan we in het laatste deel van de training aan de slag, we leren je hoe jij op een effectieve manier je eigen leven kan leiden en je doelen te verwezenlijken.

“Voor mij was de training vooral belangrijk om bij mijn gevoel durven komen en er echt naar te luisteren. De opdrachten en de bijeenkomsten hebben me daar veel bij geholpen. Ik heb nu een doel dat realistisch en haalbaar is en ik heb vertrouwen dat ik het kan bereiken. Die focus geeft me rust.” -Veerle

Hoe doen we dat?

Met een kleine groep, van maximaal 8 vrouwen, komen we 10 keer bij elkaar verspreid over 8 maanden. Tijdens deze trainingsdagen wisselen we informatie, zie het als een soort “mind-fitness”. Daarnaast werk je tussentijds aan jouw ontwikkeling door het mooie (en dikke) werkboek die je van ons krijgt. En om ervoor te zorgen dat je de focus houdt prikkelen wij je met mailtjes die toegevoegde informatie en oefeningen brengen. Wanneer je de VIP training volgt heb je recht op twee persoonlijke coachingsgesprekken, één face to face van ongeveer 75 minuten en één telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten. We nemen iedere keer kleine stapjes om daar te komen waar jij wil zijn. Het lijkt tijdens de training niet veel, maar achteraf zie je hoeveel er verandert is en hoeveel meer jij jezelf bent geworden, huppelend en fluitend over jouw pad!
“Het heeft veel in mijn losgemaakt. Ik had echt al heel veel gedaan, maar nu is het kwartje is gevallen. Ik ga vol vertrouwen mijn toekomst tegemoet!” -Karin

Waar en wanneer wordt de training gehouden?

De training wordt gehouden op zaterdagochtenden (16 en 30 september, 14 oktober, 4 en 18 november, 9 december, 6 en 20 januari, 3 februari en 21 april) van 10.00 tot 12.30 uur bij Bounce Space in Eindhoven.
“De cursus was top! Heb mij vanaf dag 1 op mijn gemak gevoeld en kon daardoor ook helemaal mezelf zijn.” -Claudia

Wat is de investering?

Bloed, zweet, tranen, tijd en geld ;-). De training kost € 375,- dat is best veel geld om aan jezelf uit te geven natuurlijk. Maar als je je bedenkt dat het nog geen € 50,- per maand is en nog geen € 10,- per week, dan valt het nog wel mee. Zeker in vergelijk met andere trainingen op dit gebied! Desalniettemin is het een bak geld. Heb je de financiële middelen niet, neem dan contact met ons op om te onderzoeken wat we voor je kunnen betekenen.

We hebben nog wel een voordeeltje wanneer je een vriendin meeneemt, dan kost de training jullie namelijk maar € 325,-! En daarbij houdt je elkaar ook nog scherp!

De VIP training zorgt echt voor commitment aan jezelf en je ontwikkeling doordat je persoonlijk begeleidt wordt. Het kostenplaatje daaraan verbonden is: € 450,-

We bieden de training ook aan voor kleine groepen die je zelf bijeen brengt! Denk aan vriendinnen, collega’s, familie! Omdat dit custom made trajecten zijn kunnen we hier vooraf geen prijsopgaaf van doen. Zit je er over na te denken? Bel ons dan voor de mogelijkheden!

“Ik voel me stukken beter na deze training, ik ben me veel bewuster! De sfeer was meteen heel vertrouwd en gemoedelijk, daardoor durfde ik mijn issues te delen en er aan de gaan werken. Tip: doe dit ook voor mannen!” -Lotte

Wij zijn geen psychologen, dus deze training is niet geschikt als therapie. Maar zeker wel als je wilt ontwikkelen en aanpakken, of juist hulp nodig hebt bij het aanpakken!

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of om je aan te melden, we zijn best aardig en bijten niet.

“De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten”

Back To Top