skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Ervaringen – Yoga

Bij yoga vind ik het zelf belangrijk om les te krijgen van iemand waar ik me fijn bij voel, iemand die een prettige stem heeft. En wat een geluk! Dit heb ik gevonden bij Joke. Goede uitleg, zachte correctie en na een les voel ik me heerlijk ontspannen. Ook de workshops zijn een aanrader. Geeft echt verdieping, verheldering. Er wordt tijd genomen en je vraagt nooit teveel. Lieve Joke, ik ben dankbaar dat ik jou tegen ben gekomen. Zo veel van je geleerd!

Bertina

Best een beetje sceptisch ben ik aan yoga begonnen, maar ik merk dat het goed is voor mijn lijf (wordt soepeler) en geest (je leert je gedachten los te laten) door de relaxte manier waarop Joke lesgeeft. Altijd tijd voor een grapje tussendoor. 

Lianne

Joke is een yoga docente op een prettige manier lesgeeft. Haar uitleg is duidelijk en beeldend. Haar lessen zijn afwisselend en er wordt gebruik gemaakt van houdingen, adem en meditatie. De combinatie vind ik super. Mijn lichaam en geest hebben veel baat bij de les. Zelf ben ik hypermobiel, waarbij ze me helpt om krachtiger te worden en niet over mijn grenzen heen ga. Ik heb veel onrust gekend in mijn leven, die gelukkig geheel verdwenen is. De yoga geeft mij ontspanning en balans. Echt super blij met de les van Joke

Marielle

Joke geeft op een hele prettige manier les. Uitdagend, afwisselend en altijd met een lach. Fijn om je te ontspannen en je lichamelijk uit te dagen.

Kyra

De workshops van Joke en Ferd waren heel leerzaam! Fijn dat er eens specifiek op bepaalde lichaamsdelen wordt ingegaan en dat je inzichten krijgt vanuit een yoga en een fysio standpunt. Je leert hoe je bepaalde yoga houdingen het beste kunt opbouwen, wat wel en niet te doen om blessures en klachten te voorkomen en daarnaast krijg je tips voor dagelijkse houdingen. Die combinatie vond ik erg boeiend. En de lessen werden met veel enthousiasme en plezier gegeven!

Simone, Workshop

De workshop van Joke en Ferd is een aanrader voor iedereen die wil weten hoe een houding uitgevoerd moet worden, binnen de mogelijkheden van zijn of haar lichaam. De workshop is een fijne combinatie van uitleg van anatomie & houdingen, praktische alledaagse oefeningetjes, en in- en ontspanning. Joke en Ferd hebben een groot enthousiasme om hun kennis over te brengen en je te helpen, zodat er ook echt naar jouw persoonlijke situatie gekeken wordt. Als laatste is de chemie tussen hen fantastisch, waardoor er een ontspannen, vrolijke sfeer ontstaat. Ik zou de workshop zo weer volgen!

Willemijn, workshop

Al Joke haar lessen zijn goed verzorgd en erg afwisselend: geen één les is hetzelfde.Er is aandacht voor de situatie van de deelnemers qua huidige (fysieke) situatie. De uitleg over de houding en ademhaling tussentijds is helder. De tijd vliegt voorbij. Als mens geniet ik van je: warm, zacht, liefdevol, attent, onderzoekend en lerend, met ook je eigen zoektocht. Kernwoorden: kundig, enthousiasmerend,  met passie en compassie, aandacht voor het individu, liefdevol en puur.

Jacobien

Het eerste wat in me op komt als ik aan Joke denk is: warm, oprecht en geïnteresseerd. Gedreven in haar vak en heeft kennis van zaken. Ze straalt rust uit en als yogalerares vind ik dat ze een fijne en duidelijke manier van lesgeven heeft. Zou je zeker aanraden les bij haar te volgen. Ik vind het heel prettig dat er voor de les een moment 1 op 1 is om te kijken hoe het gaat en hoe je je voelt en dat daar ook op gelet wordt. Voel me gezien. Als persoon is ze altijd vrolijk, ben blij dat ik haar heb leren kennen. Ze heeft een omslag in mijn leven gemaakt. Dat weet ze zelf nog niet 😉 Mijn poort naar de yoga en naar een betere versie van mezelf. Dank je wel lieve Joke.

Ingrid

Back To Top