skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Effectief communiceren

Komt wat je wilt zeggen niet uit je mond zoals je het in je hoofd klinkt? Je communiceert de hele dag, zelfs zonder iets te zeggen. Ben je je daar bewust van? Tijdens deze waardevolle training leer je communiceren op een manier die meer begrip en resultaat oplevert, terwijl je tegelijkertijd jezelf blijft.

De training wordt specifiek voor jou samengesteld en kan bestaan uit de onderstaande onderwerpen, we kiezen een onderwerp per bijeenkomst.

De meeste mensen luisteren niet met de intentie om te begrijpen; ze luisteren met de intentie om te antwoorden.

Effectieve communicatie

(6 bijeenkomsten)

— Inzicht krijgen in je eigen voorkomen en gedrag

— Vergroten van je zelfvertrouwen

— Verbale en non-verbale communicatie

— Rapport opbouwen

— Actief luisteren en waarnemen

— Geven en ontvangen van feedback

— Effectieve vragen stellen

— Grenzen stellen

— Overtuigd je mening geven

— Omgaan met weerstand

— Prioriteiten stellen

— Cirkel van Invloed

— Gedrag in groepen

— Effectief be├»nvloeden

— Leren onderhandelen

— Hoe beweeg ik op een netwerkborrel

Afhankelijk van wat je kiest kan dit je resultaat zijn:
Je vergroot je bewustzijn, zodat je weet wat voor een effect je hebt op een ander. Je reageert makkelijker op anderen, ook in lastige situaties. Je weet hoe je taal effectief inzet om maximaal te beïnvloeden en welke lichaamstaal je het beste kunt gebruiken. Je bent beter in staat jezelf te profileren en vergroot je zelfvertrouwen. Je komt op voor jezelf zonder de relatie met de ander onder druk te zetten. Je luistert bewust en weet hoe je de ander het podium en oprechte aandacht kunt geven. Je neemt eerder initiatieven en bent activer begtrokken bij de situaties in je organisatie. Je zorgt ervoor dat je plannen begrepen en doelen gerealiseerd worden.

Deze training wordt opgesteld in overleg met jou, zowel de inhoud als de tijd! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top