skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Trainingen voor de zakelijke markt

Op maat gemaakt of in de privé sfeer, maar zakelijk geef (of beleef) ik weinig trainingen. De reden daarvoor is simpel. Van alle trainingen die ik zelf heb ervaren, zijn de trainingen die ik (zakelijk) in een 1 op 1 setting heb mogen ontvangen, het meest effectief gebleken.

Met de billen bloot

De trainingen die ik aangegaan ben op het persoonlijke vlak vond ik echt van toegevoegde waarde wanneer ik mijzelf helemaal durfde te laten zien. Daar heb ik een vertrouwde en veilige omgeving voor nodig, anders bleek ik terughoudend. Ik ben van mening dat wanneer je echt tot een verandering wil komen, een patroon wil doorbreken of tot de kern wil doordringen om een wezenlijk verschil in jezelf of je leven te maken, dat je (spreekwoordelijk) met je billen bloot moet te durven gaan.

Werkomgeving en Instagram

Die ervaring had ik in het bedrijfsleven niet (vaak) mede doordat er daar verschillende belangen (en soms andere agenda’s) speelde. Zelfs als dat er niet was, wanneer ik het wel voor mogelijk hield, hield ik soms toch bepaalde muren c.q. maskers omhoog. Niet bewust, maar onbewust gereserveerd; stel je voor dat je jezelf laat zien en je er toch op een of andere manier op afgerekend wordt! Never! In een professionele omgeving voelt het vaak beter om de meest voordelige kant te laten zien. Wat dat betreft is het te vergelijken met Instagram; daar zetten we ook onze mooiste foto’s op.

In een veilige omgeving kwetsbaar zijn

Training 1 op 1

Het was dan ook een verademing om bij organisaties te komen die ervoor kozen om mensen in 1 op 1 setting te trainen (c.q. coachen)! Daar voelde ik me vrij, durfde ik wel onbesnut op mijn bek te gaan, gebeurde het zelfs dat ik ontzettend lelijk heb zitten huilen; zonder gêne. Daar leerde ik enorm veel van over mezelf en mijn impact op de wereld om me heen. Meer dan ik ooit in een rollenspel met een acteur heb geleerd: alhoewel dat wel fantastische herinneringen zijn om op terug te kijken, heeft het me daarnaast wel wat, maar niet veel rendement opgeleverd.

Training met een coach

Hierdoor train ik (met uitzondering van Yoga) het grootste gedeelte van mijn tijd mensen 1 op 1, in een coachsetting. Met super goede resultaten voor mens en bedrijf, want als de mens beter in zijn vel zit en bewuster in zijn hoofd, is het niet alleen een fijnere collega en een effectievere werknemer, maar daarnaast ook een tevreden mens. Dat noem ik nog eens win win!

Aanbod aan trainingen

Het aanbod wat ik aan trainingen bied is uiteenlopend van stoppen met piekeren tot effectief communiceren, mindfulnesstechnieken tot het vinden van je doel. De kosten zijn afhankelijk van de duur vanaf €675 (exclusief BTW) voor een training van 5 sessies. Wanneer je interesse hebt, neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we onderzoeken of ik de juiste persoon ben om jou of in jouw organisatie trainingen te geven.

 

Als je het interessant vindt is er genoeg te vinden over effectief leren!

“De zoveelste training communicatie bleek toch heel anders.”

Telkens wanneer ik een nieuwe manager kreeg werd ik naar een training communicatie gestuurd. Nooit begreep ik waarom dit noodzakelijk was, mijn communicatie skills heb ik zelf altijd prima gevonden, zeker in mijn functie ten opzichte van de klant was dit nooit een probleem. Omdat ik vaker een klassikale training gevolgd had, zonder kennelijk het gewenste resultaat, kon ik deze keer zelf meedenken over wat bij mij zou passen. Via via kwam ik bij Joke terecht, op het eerste gezicht (website) geen overtuigende keuze aangezien ik geen feeling heb met yoga en meditatie. Maar in de 5 sessies gericht op communiceren heb ik meer over mezelf en mijn manier van communiceren geleerd dan totaal iin 20 jaar bij mijn huidige werkgever. Mijn vrouw is er ook blij mee. Joke neemt geen blad voor de mond, met de beste bedoelingen, heeft een nuchtere aanpak met praktische toepassing. Ondertussen ben ik weer een manager verder, maar hoef ik niet meer op cursus – Wim

Back To Top