skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Lichaam en geest in balans

Doe wat goed is voor jou, als je goed wilt zijn voor anderen.

Wanneer je lekker in je vel zit, dan zit het ook lekker tussen je oren. En dat is andersom ook zo. Maar wanneer het tussen de oren helemaal niet goed loopt, van voel je dat ook in je lijf. Lichaam en geest zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Daarom is het belangrijk om naar het hele plaatje te kijken en om goed voor jezelf te zorgen op ieder aspect. Hoe is jouw innerlijke dialoog? Is het gezellig in je hoofd? Ben je streng voor jezelf? Hoe voelt je lichaam? Energiek en flexibel? Of pijntje hier, pijntje daar? Slaap je lekker? Of ben je niet uit je bed te slaan?

If you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look beautiful. – roald dahl

Je bent geboren om jezelf te zijn, in balans en gelukkig.

Zodra je helemaal jezelf durft te zijn, dan loopt je leven soepeler dan wanneer je een perfecte versie van jezelf probeert te zijn. Je energie stroomt en je hebt genoeg. Ook val je met gemak in slaap en slaap je vervolgens heerlijk diep. Wordt je uitgerust wakker en heb je weinig moeite om op te staan. Je lichaam is gezond en je beweegt je makkelijk en fluitend door het leven. We zijn het gewend om ons aan te passen aan de wereld. We laten ons meevoeren met de stroom van het leven, dat we het vaak niet eens doorhebben dat we verder af komen te staan van wie we zijn. Je wordt snel geleefd. Soms maken we onszelf wijs dat je iemand bent die je helemaal niet bent, maar wie je voor de buitenwereld wilt zijn.

Je bent geboren om jezelf te zijn, niet om perfect te zijn.

Balans vind je in alles, maar begint in jezelf.

Balans is belangrijk in alle aspecten van je leven, daar kan ik als coach je goed bij helpen. Er zijn natuurlijk heel veel redenen waarom het goed is om een coach eens met je mee te laten lopen. Vaak is er maar een hele goede reden is om het niet te doen: geld. Coaching is duur. Maar om dat geen belemmering te laten zijn heb ik pakketten ontwikkelt die je maandelijks kan betalen, zodat we toch samen kunnen werken, zonder dat je daarnaast op een houtje moet bijten.  Voor de losse tarieven kijk je hier.

focus

Focus pakket (2 maanden)

Wanneer je een verandering echt door wilt voeren dan is het belangrijk dat je een goede focus hebt. Dit kan behoorlijk lastig zijn door de hectiek van de dag, we vervallen hierdoor heel gemakkelijk in onze oude gewoonten.

Een verandering kan zijn dat je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen, je leven weer oppakken na een scheiding of simpelweg meer jezelf zijn, of iets in die trant. Je staat dan nog met twee voeten in het leven dat je eigenlijk niet meer wilt leiden.

Met het focus pakket heb je 1x per week contact met mij, telefonisch, via WhatsApp of live. Ik ben in deze twee maanden jouw stok achter de deur, zodat we zeker weten dat je de richting in gaat die je zelf wenst! Een voorbeeld:

Week 1: intake

Week 2: massage en kort persoonlijk contact

Week 3: WhatsApp en telefonisch coachmoment

Week 4: coachgesprek face2face + oefeningen

Week 5: telefonisch coachmoment & op maat gemaakte meditatie

Week 6: persoonlijk coachgesprek met lichaamswerk

Week 7: WhatsApp en korte massage

Week 8: persoonlijk coachgesprek en evaluatie

Wanneer je al deze losse elementen optelt kom je op een bedrag uit van: € 468,- maar wanneer je een pakket afneemt betaal je maar € 410,- Dit mag je verspreid over 2 maanden (2x € 205,-) betalen.

grow

APK Pakket (6 maanden):

Dit pakket is perfect geschikt voor wanneer alles op rolletjes loopt, en je er zeker van wilt zijn dat de rolletjes goed gesmeerd blijven en jij dicht bij jezelf blijft. Dit pakket is exclusief voor mensen waarmee ik een coachtraject doorlopen heb.

In deze 6 maanden hebben we 1x per maand een coachgesprek waarin we samen de puntjes op de i zetten, nagaan of je nog steeds lekker op je pad zit.

De afspraak kan ook ingezet worden als een korter persoonlijk gesprek met een massage of een energetische behandeling, maar kan ook opgedeeld worden in kortere telefonische coachmomenten. Flexibel naar de behoefte van dat moment.

Door dit pakket af te sluiten ga je de commitment aan om te zorgen dat de verandering blijvend is. Alle losse elementen van dit pakket kosten samen: €462,-, maar in de pakketvorm betaal je maar €62,50 per maand, wat in totaal een besparing van €92,- oplevert!

turtle

Easy does it Pakket (3 maanden):

In deze 3 maanden heb je minimaal 2 afspraken per maand, helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Dit pakket is geschikt voor je wanneer je een concreet probleem hebt wat je wil aanpakken, maar ook wanneer je voelt dat het niet helemaal lekker loopt, maar je niet de vinger kan leggen op het precieze probleem.

We beginnen natuurlijk met een kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten waarin we samen op onderzoek gaan om te voelen of wij een klik hebben.

Daaropvolgend plannen we een intakegesprek waarin we duidelijke doelen stellen. Na het intakegesprek zal de eerste maand in het teken staat van uitwisseling. In het intakegesprek spreken we af waar we aan gaan werken. Tijdens de twee persoonlijke coachgesprekken, die plaatsvinden op een ontspannen locatie, kan je in de eerste maand een spiegel van mij verwachten, maar indien nodig ook oefeningen en tips om actief mee aan de slag te gaan.

Tijdens de tweede maand gaan we actief blokkades verwijderen, dan kan mentaal zijn maar ook blokkades in je lichaam door middel van massages of yoga. We gaan dieper op de materie in om te zorgen dat we deze oplossen. Eventueel kunnen we afspreken in deze maand om via WhatsApp of telefonisch tussen de fysieke afspraken door contact te hebben.

Maand drie staat in het teken van evalueren. We kijken naar je ontwikkeling en ronden we af, of wanneer het nodig is maken we nieuwe afspraken en pakken we door. Gaan we dieper in op thema’s in jouw leven, of pakken we een nieuw punt op waar jij aan wilt gaan werken.

Alle losse elementen opgeteld kom je op een totaal van: € 507,- maar wanneer je een pakket afneemt betaal je maar: € 435,-  Je betaalt het pakket per maand via automatische incasso (€ 145,- p.m.), het pakket kan de eerste 3 maanden niet opgezegd worden.

flex

Strippenkaart Flex

Wanneer je liever flexibeler in je coachtraject staat dan kan je ook kiezen voor een strippenkaart.

Deze is 6 maanden geldig en betaal je ineens vooraf. Voor 5 strippen betaal je: €325,- en voor 10 strippen: € 600,-

Je kan deze strippen in overleg inzetten voor coachgesprekken, mediation, uitgebreide massage of ander lichaamswerk als bijvoorbeeld personal- of small group training of yoga.

“You are what you believe yourself to be”

Ik zou het aanraden aan mensen die veranderingen willen bewerktstelligen in hun leven, een ander “pad” op willen en het maximale uit zichzelf willen halen. In de sessies vond ik het zeer zinvol om op zoek te gaan naar de oorzaken waarom ik bepaalde dingen doe, en heb gedaan. Vooral de sessie waarin je het onderbewustzijn zijn werk laat doen waren inspirerend en zette mij tot nadenken. Joke is iemand die een luisterend oor biedt. Niet oordeelt en je alles in vertrouwen kunt vertellen. Ze is gepassioneerd en ik denk ook dat coaching perfect bij haar past. Tot slot ben ik er van overtuigd dat ik door en met Joke een zelfverzekerd persoon wordt die het maximale uit zijn leven haalt. Maikel
Back To Top