skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Coaching? Wat is dat?

Wanneer je het woord coach opzoekt in het woordenboek dan staat daar: iemand die sporters adviseert en begeleidt. Zo zou je het kunnen zien. Alleen is het leven de sport en ben jij de sporter. Tijdens een korte periode in je leven loop ik met je mee op je pad om tot jezelf te komen, of tot de doelen c.q. wensen die jij voor jezelf stelt.

Niet lekker in je vel? Een coach kan je verder helpen.

Soms loop je in het leven tegen dingen aan, of loopt het leven tegen jou aan. Dat kan heel subtiel of een flinke smakkerd zijn. Je merkt dat je minder energie hebt, voelt je niet tevreden, onbestemd, hebt geen fut om uit je bed te komen. Zit je gewoon niet lekker in je vel. Dan is het fijn om met een neutraal iemand te kunnen praten die niet oordeelt, die er alleen is om naar jouw verhaal te luisteren en je zodoende verder kan helpen. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

Groeien als persoon met behulp van een coaching traject

Je kan ook heerlijk lekker in je vel zitten en toch een beroep doen op een coach. Wanneer je vooruit wilt, doelen wilt halen of juist van een vervelende gewoonte afkomen. Groeien als persoon. Ook dan is het fijn om met een neutraal persoon te sparren. Om er achter te komen wie je eigenlijk echt bent, wat je behoeftes zijn en hoe je deze kunt vervullen. Of we kunnen samen naar doelen toe te werken. Een coach is een fijne stok achter de deur om de beste versie van jezelf te worden.

burnout

BURN-OUT OF BORE-OUT

It takes one to know one. Zelf heb ik aan den lijve ondervonden wat het is om compleet uitgeblust te zijn. Cry, sleep, repeat. Samen gaan we op onderzoek uit, waar komt deze burn-out vandaan? We gaan terug op zoek naar jezelf. Waar krijg jij energie van? Wat vind je belangrijk? Hoe herken je energievreters en hoe ga je daar mee om? We werken samen met je lichaam en je adem om zo terug te komen bij wie je bent, better then ever!

optimaliseren

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wanneer je je persoonlijk ontwikkelt krijg je meer diepgang, meer kennis en meer ervaring. Dat is nodig als je vooruit wilt, dit is het begin. Mensen die blijven ontwikkelen zijn gelukkiger en creatiever in het vinden van oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Met dit gevoel van geluk, inspiratie en creatie beïnvloed je ook weer anderen om je heen.

emotional freedom

EMOTIONELE VRIJHEID

Emoties zijn een reactie van je lichaam op je denken! Met behulp van een mooie techniek, die de oosterse acupressuur combineert met de westerse focustechniek, lossen we blokkades in je lichaam en in je leven op. De techniek (die ik je leer, zodat je het altijd kunt gebruiken) zorgt ervoor dat je jezelf los kunt maken van je verleden, letterlijk en figuurlijk!

walk-to-talk

WALK TO TALK

Soms is het gewoon fijn om je hoofd leeg te maken door een flinke wandeling te maken. Terug naar de natuur, meters maken met een frisse wind door je hoofd. Daarna kan je doorpakken en met een helder hoofd beslissingen nemen. Fris en opgeladen.

“De enige die jou gelukkig kan maken ben je zelf”

Alles was voor het coach traject lastig en moeilijk, mijn relatie, eten, slapen, familie en werk. Op een gegeven moment realiseerde ik me, ‘met wie moet ik nu langer leven dan ik met mezelf’. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een passende oplossing en dit lag dichterbij dan gedacht! Zo heb ik geleerd om contact te maken met mijn gevoel, mijn zachte ik, degene die ik zelf het liefste en leukste vind. Het was fijn om mezelf helemaal te kunnen blootstellen en ik werd er helemaal begrepen. Ik word zo goed begeleid en gemotiveerd op een manier wat helemaal bij me past. Nu is het zo fijn als ik voel dat ik elke keer weer een stukje verder ben. – Cecile
Back To Top