Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Lichaam en geest in balans

Doe wat goed is voor jou, als je goed wilt zijn voor anderen.

Wanneer je lekker in je vel zit, dan zit het ook lekker tussen je oren. En dat is andersom ook zo, je bent in balans. Lichaam en geest zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Daarom is het belangrijk om naar het hele plaatje te kijken en om goed voor jezelf te zorgen op ieder aspect. Is het gezellig in je hoofd? Ben je streng voor jezelf? Hoe voelt je lichaam? Energiek en flexibel? Of pijntje hier, pijntje daar? Slaap je lekker? Of ben je niet uit je bed te slaan?

If you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look beautiful. – roald dahl

Je bent geboren om jezelf te zijn, in balans en gelukkig.

Wanneer jezelf durft te zijn, dan loopt je leven soepeler dan wanneer je altijd de beste (perfecte) versie van jezelf probeert te zijn. Je energie stroomt, loopt over zelfs, maar je valt ook met gemak in slaap en slaapt vervolgens heerlijk. Je lichaam is gezond en je beweegt je makkelijk en fluitend door het leven. We zijn het gewend om ons aan te passen aan de wereld, het gaat zo makkelijk dat je niet door hebt dat je verder af komt te staan van wie je bent. Je wordt snel geleefd.

Je bent geboren om jezelf te zijn, niet om perfect te zijn.

Balans vind je in alles, maar begint in jezelf.

Balans, balans, balans! Belangrijk in alle aspecten van je leven, maar zo lastig te behouden, daar kan ik als coach je goed bij helpen. Er zijn natuurlijk heel veel redenen waarom het goed is om een coach eens met je mee te laten lopen. Vaak is er een hoofdreden om het niet te doen: geld. Coaching is duur (voor de losse tarieven kijk je hier) Omdat geen belemmering te laten zijn heb ik pakketten ontwikkeld die je maandelijks kan betalen, zodat we toch samen kunnen werken, zonder dat je daarnaast op een houtje moet bijten.

focus

Focus pakket (2 maanden)

Wanneer je een verandering echt door wilt voeren dan is het belangrijk dat je een goede focus hebt. Dit kan behoorlijk lastig zijn door de hectiek van de dag, we vervallen hierdoor heel gemakkelijk in onze oude gewoonten.

Een verandering kan zijn dat je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen, je leven weer oppakken na een scheiding of simpelweg meer jezelf zijn, of iets in die trant. Je staat dan nog met twee voeten in het leven dat je eigenlijk niet meer wilt leiden.

Met het focus pakket heb je 1x per week contact met mij, telefonisch, via WhatsApp of live. Ik ben in deze twee maanden jouw stok achter de deur, zodat we zeker weten dat je de richting in gaat die je zelf wenst! Een voorbeeld uitgezet in weken:

1: intake

2: massage en kort persoonlijk contact

3: WhatsApp en telefonisch coachmoment

4: coachgesprek face2face + oefeningen

5: telefonisch coachmoment & op maat gemaakte meditatie

6: persoonlijk coachgesprek met lichaamswerk

7: WhatsApp en korte massage

8: persoonlijk coachgesprek en evaluatie

Wanneer je al deze losse elementen optelt kom je op een bedrag uit van: € 570,- maar wanneer je een pakket afneemt betaal je maar € 500,- Dit mag je verspreid over 2 maanden (2x € 250,-) betalen.

grow

APK Pakket (6 maanden):

Dit pakket is perfect geschikt voor wanneer alles op rolletjes loopt, en je er zeker van wilt zijn dat de rolletjes goed gesmeerd blijven en jij dicht bij jezelf blijft. Maar ook wanneer er tijd odig is om gewenste wijzigingen te integreren, nieuwe patronen te borgen in je dagelijkse leven. Dit pakket is exclusief voor mensen waarmee ik een coachtraject doorlopen heb.

In deze 6 maanden hebben we 1x per maand een coachgesprek waarin we samen de puntjes op de i zetten, nagaan of je nog steeds lekker op je pad zit.

De afspraak kan ook ingezet worden als een korter persoonlijk gesprek met een massage of een energetische behandeling, maar kan ook opgedeeld worden in kortere telefonische coachmomenten. Flexibel naar de behoefte van dat moment.

Door dit pakket af te sluiten ga je de commitment aan om te zorgen dat de verandering blijvend is. Alle losse elementen van dit pakket kosten samen: €540,-, maar in de pakketvorm betaal je maar €77,50 per maand, wat in totaal een besparing van meer dan €75,- oplevert!

turtle

Easy does it Pakket (3 maanden):

In deze 3 maanden heb je minimaal 2 afspraken per maand, afgestemd op wat jij nodig hebt. Dit pakket is geschikt voor je wanneer je een concreet probleem hebt dat je wilt aanpakken, maar ook wanneer je voelt dat het niet helemaal lekker loopt, maar je niet de vinger kan leggen op het precieze probleem.

We beginnen natuurlijk met een kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten waarin we samen op onderzoek gaan om te voelen of wij een klik hebben.

Daaropvolgend plannen we een intakegesprek waarin we duidelijke doelen stellen. Na het intakegesprek zal de eerste maand in het teken staat van uitwisseling. Tijdens de twee persoonlijke coachgesprekken, kan je in de eerste maand o.a. een spiegel van mij verwachten, maar indien nodig ook oefeningen en tips om actief mee aan de slag te gaan.

Tijdens de tweede maand gaan we actief blokkades verwijderen, dan kan mentaal zijn maar ook blokkades in je lichaam door middel van massages of yoga (balans lichaam en geest). We gaan dieper op de materie in om te zorgen dat we deze oplossen. Eventueel kunnen we afspreken in deze maand om via WhatsApp of telefonisch tussen de fysieke afspraken door contact te hebben.

Maand drie staat in het teken van evalueren. We kijken naar je ontwikkeling en ronden we af, of wanneer het nodig is maken we nieuwe afspraken en pakken we door. Gaan we dieper in op thema’s in jouw leven, of pakken we een nieuw punt op waar jij aan wilt gaan werken.

Alle losse elementen opgeteld kom je op een totaal van: € 590,- maar wanneer je een pakket afneemt betaal je maar: € 465,-  Je betaalt het pakket per maand (€ 155,- p.m.) en het pakket kan de eerste 3 maanden niet opgezegd worden.

flex

Strippenkaart Flex

Wanneer je liever flexibeler in je coachtraject staat dan kan je ook kiezen voor een strippenkaart.

Deze is 6 maanden geldig en betaal je ineens vooraf. Voor 5 strippen betaal je: €387,50,- en voor 10 strippen: € 77,50,-

Je kan deze strippen in overleg inzetten voor coachgesprekken, mediation, uitgebreide massage of ander lichaamswerk als bijvoorbeeld personal- of small group training of yoga.

“You are what you believe yourself to be”

Ik zou het aanraden aan mensen die veranderingen willen bewerktstelligen in hun leven, een ander “pad” op willen en het maximale uit zichzelf willen halen. In de sessies vond ik het zeer zinvol om op zoek te gaan naar de oorzaken waarom ik bepaalde dingen doe, en heb gedaan. Vooral de sessie waarin je het onderbewustzijn zijn werk laat doen waren inspirerend en zette mij tot nadenken. Joke is iemand die een luisterend oor biedt. Niet oordeelt en je alles in vertrouwen kunt vertellen. Ze is gepassioneerd en ik denk ook dat coaching perfect bij haar past. Tot slot ben ik er van overtuigd dat ik door en met Joke een zelfverzekerd persoon wordt die het maximale uit zijn leven haalt. Maikel
Back To Top