Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Hoe werkt coaching in de praktijk?

Het is allereerst heel belangrijk om elkaar te leren kennen om zo te voelen of er ook een ‘klik’ is. Hiervoor maken we een eerste afspraak waarin we kennis met elkaar maken. Dit gebeurt niet in een sjiek kantoorgebouw met een witte doktersjas, maar in een prettige, informele omgeving met een comfortabele stoel om op te zitten.

Na dit eerste gesprek kijken we samen hoe het voelt en onderzoeken we wat jouw doelen zijn. Dit is ons uitgangspunt. Wanneer het goed voelt  maken we een vervolgafspraak en gaan we samen werken aan het stromen van jouw energie.

Happiness is an inside job

GROTER BEWUSTZIJN ONTWIKKELEN

Tijdens de sessies werken we met verschillende werkvormen. Ik geloof er in om het beste van de westerse wereld (o.a. counseling, neuro linguïstisch programmeren, EFT) te combineren met oosterse traditionele technieken (o.a. meditatie, visualisatie, yoga) om zo tot een mooi resultaat te komen. De sessies worden versterkt door het maken van opdrachten en oefeningen voor thuis, om de voortgang te bewaken en meer bewustzijn te creëren.

Investering

Tijd Tarief
Intake 90 minuten €50,00
Losse coaching 75 – 90 minuten € 80 – 100,-
Coach-pakketten 2 afspraken vanaf €155,- p.m.
Strippenkaart 5 afspraken € 387,50,-
Zakelijke coaching 75 – 90 minuten € 145,00 (ex btw)
Voor meer informatie over all-in Coach-pakketten kijk je hier

Coaching wordt niet vergoed. Het is een investering in jezelf en je toekomst. Je hoeft dus niet ziek te zijn om een afspraak te maken, je hebt geen verwijzing nodig, er wordt geen diagnose gesteld en er wordt geen dossier opgebouwd. Jij bent de baas. Wanneer je coaching gericht is op je loopbaan, dan kan je het traject wellicht aftrekken als studiekosten. Kijk hiervoor op de site van de Belastingdienst. Daarnaast is wellicht mogelijk om een gedeelte vergoed te krijgen van je werkgever voor bijvoorbeeld communicatie en effectiviteit, er is hier veelal budget voor.

Back To Top