skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

nov
1
zo
Workshop Yin Yoga & Voetreflex
nov 1 @ 10:30 – 13:00
Workshop Yin Yoga & Voetreflex @ 't Landingshuys

We leven in een maatschappij die erg Yang (actief) is: alles moet sneller, groter, beter, actiever… We willen alles volgen, niets missen via sociale media. We raken gestresst, overwerkt, of putten ons uit tot aan een burn-out. We gaan door totdat ons Yang op is. Wat rest is Yin.

 

Yin zijn alle vloeistoffen in het lichaam voor het bevochtigen, voeden en koelen van het fysieke lichaam. Yin ondersteunt de gewrichten, de wervelkolom, het vult de spieren en huid, het maakt onderdeel uit van bloed. Hoewel langzaam en subtiel, houdt het Yin ons in balans en stabiel.

 

Als we naar de natuur kijken zien we een cyclisch proces.

In de lente ontkiemen zaden. Zij groeien in de zomer verder uit. In de nazomer kan geoogst worden. De herfst is een periode van verval: bladeren vallen van de bomen en beginnen te verteren en zullen het voedsel vormen voor de planten in het nieuwe jaar. De winter is de periode waarin alles tot rust komt. Daarna is er weer een sterke kracht aanwezig om in de lente de cyclus van groei en bloei te starten.

Niet alleen de planten, maar alles in het universum is onderworpen aan een cyclisch proces van elkaar opeenvolgende fasen. Ook wij als mensen zijn onderworpen aan het jaarritme (van de seizoenen). Deze tijd is goed om projecten te starten die zich focussen op het innerlijke. De energie van de Longen is van ‘loslaten’, dus is de herfst het juiste seizoen om los te laten wat we te lang hebben vastgehouden, om ruimte te maken voor nieuwe ervaringen, zodat we kunnen groeien.

Tijdens de fijn zachte Yin yogales in combinatie met Qi Gong wordt je door Joke begeleidt in de houdingen. Corine of Marion geven je een persoonlijke voetreflex behandeling afgestemd op het metaal element.

We sluiten deze workshop af met een hapje en drankje eveneens afgestemd op het metaal element.

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de Voetreflex behandeling (grotendeels) vergoedt (valt onder alternatieve geneeswijze). Deze exclusieve workshop kost € 50,- en door de hoge kwaliteit en kleinschaligheid snel vol!

Het is een speciale en kleinschalige workshop waarin we maar weinig deelnemers (maximaal 12) kunnen toelaten, dus ben er snel bij! Aanmelden via Joke (info@jokepluijm.nl ) of Corine (corine@landingshuys.nl) .

Locatie: bij ’t Landingshuys aan de Boschdijk in Eindhoven. We kunnen op deze locatie de afstand van 1,5 ruimschoots garanderen.

DEZE WORKSHOP STAAT GEPLAND OP 1 november 2020 OM 10.30 UUR (INLOOP 10.15 UUR) UUR TOT 13.00 UUR.

 

Back To Top