Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Yoga Retreat Italie

Wanneer:
1 oktober 2022 @ 16:00 – 8 oktober 2022 @ 10:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-10-01T16:00:00+02:00
2022-10-08T10:00:00+02:00
Waar:
Insabina
Italie
Kosten:
995,-
Contact:
Soulvibe
0624911763
Yoga Retreat Italie @ Insabina

Feed your Soul Retreat

Feed your Soul staat voor een week waarin jijzelf onderdompelt in de Italiaanse natuur en keuken en jijzelf centraal staat! De samenstelling? Die bepaal je dus ook zelf! Elke ochtend èn avond kan je deelnemen aan een fijne yogales (of meditatie) met uitzicht op de uitgestrekte groene landschappen en olijfgaarden.

Soulvibe

Soulvibe retreats zijn laagdrempelig en ‘down to earth’, met heerlijk eten, veel yoga & diepgaande gesprekken. Maar ook ruimte om lekker te chillen en je eigen gang te gaan. Wij creëren een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan, er een lekker wijntje gedronken mag worden en bovenal een plek voor: verbinding!! Verbinden met ‘like-minded people’, maar vooral verbinden met jezelf! We nodigen je uit om deze week lekker te doen waar jij zin in hebt!•

Last minute

Omdat we sinds de pandemie niet meer geloven in ver vooruit plannen kijken we of we last minute yoga op locatie in Italie kunnen organiseren. Dit heeft als voordeel dat je pas op het laatste moment hoeft te betalen, wanneer je zeker weet dat het doorgaat. Je betaald rechtstreeks aan de locatie en boekt je eigen ticket. Joke zorgt voor Yoga op deze practige locatie!

Waar en wanneer?

Op 1 oktober vertrekken we wellicht naar het prachtige InSabina iets meer dan een uur van Rome vandaan. De locatie biedt gedeelde kamers aan die wij graag ter beschikking stellen voor €995,- per persoon. Je deelt de kamer met nooit meer dan een ander persoon  van ons eigen retreat of de groep met wie we de locatie delen. Ben je een avonturier en stel je privacy meer op prijs dan elektriciteit? Informeer dan naar de mogelijkheid om te logeren in een belltent! Ben je meer een luxepaard en slaap je graag alleen, of wil je absoluut geen badkamer delen? Informeer dan ook naar de mogelijkheden!

Retreat

Check voor meer informatie de website van SOULVIBE of neem contact met mij op!

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top