Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763
Yin Yoga Voetreflex Full Moon

Workshop Yin Yoga & Voetreflex

Onze zomer editie op 3 juli zit bijna vol, daarom deze Summer Full Moon editie van deze VERWENWORKSHOP YIN YOGA & VOETREFLEX

De volle maan van 24 juli is de Roos-maan, een mooie tijd om te observeren wat je (spiritueel) hebt vergaard en hier je dankbaarheid voor te uiten. Volgens de Chinese geneeswijze gaat de zomer over ontplooiing, groei, activiteit en creativiteit.
De Traditionele Chinese Geneeswijze leert ons dat de zomer behoort tot het Vuur-element. Vuur is symbolisch voor een maximum activiteit van yange aspecten, wat betekent dat het een tijd is van hitte, van naar buiten gaan, zowel in de natuur als in onszelf. Het element vuur reguleert het hart, de geest (geheugen en denkvermogen), de emoties en ons bewustzijn. Dus, om in balans en gezond te blijven in een hete zomer zou er een topprioriteit moeten worden gegeven aan het hart, de geest en ons bewustzijn.

XXL VERWENWORKSHOP

In deze XXL workshop combineren we de zachtheid van Yoga met de kunde van voetreflexologie en de gezelligheid van samen een hapje eten (wat overigens niet verplicht is).
We verwennen je met een heerlijk lange Yin yogales inclusief Yoga Nidra! Terwijl Joke je begeleidt in de Yin Yoga houdingen, waar je onder andere zelf reflexpunten leert kennen, zal Corine je een korte persoonlijke voetreflex behandeling geven waardoor je tot een diepere laag van ontspannig komt! Daarnaast zet deze behandeling precies dat in werking wat voor jou nodig is.

We sluiten deze workshop af met een heerlijk hapje in lijn met het element!

De nazomereditie van deze workshop staat gepland op zondag 19 september, de herfsteditie op zaterdag 30 oktober.
Het is een speciale en kleinschalige workshop waarin we maar weinig deelnemers (maximaal 8 kunnen toelaten, dus ben er snel bij! Aanmelden via Joke (info@jokepluijm.nl ) of Corine (corine@landingshuys.nl) .
Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de Voetreflex behandeling (grotendeels) vergoedt (valt onder alternatieve geneeswijze). Deze workshop kost €55,-

Locatie: bij ’t Landingshuys aan de Boschdijk in Eindhoven. We kunnen op deze locatie de afstand van 1,5 ruimschoots garanderen.

Yin Yoga Voetreflex Full Moon

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top