Ga naar hoofdinhoud
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Workshop Yin Yoga & Voetreflex

Wanneer:
22 oktober 2022 @ 10:30 – 13:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-10-22T10:30:00+02:00
2022-10-22T13:00:00+02:00
Waar:
't Landingshuys
boschdijk 525
eindhoven
Kosten:
55
Contact:
Joke Pluijm
0624911763
Workshop Yin Yoga & Voetreflex @ 't Landingshuys

VERWENWORKSHOP YIN YOGA & VOETREFLEX

Bij deze herfst editie staat het element: metaal centraal.
Loslaten en vasthouden zijn de thema’s die in dit element overheersen. Wat we in de zomer hebben opgebouwd wordt in de herfst gebruikt. Dat is aan de ene kant de oogst van het land, maar ook in de bladeren die loslaten en zo voeding worden voor een volgende groeicyclus. Wat heb jij in de zomer opgebouwd waar je gebruik van kan maken? En wat mag jij in de herfst leren om te laten?
Tijdens deze verwen workshop staat de kracht van overgave en het voedende aspect van energie teruggeven aan jezelf centraal. Een moment van opladen door los te laten, emoties laten komen, doorvoelen en loslaten. Om zo ruimte te maken voor jezelf.
We combineren we de zachtheid van Yoga met de kunde van voetreflexologie.
We verwennen je met een heerlijk lange Yin yogales! Terwijl Joke je begeleidt in de Yin Yoga houdingen, zal Corine je een korte persoonlijke voetreflex behandeling geven waardoor je tot een diepere laag van ontspanning komt! Daarnaast zet deze behandeling precies dat in werking wat voor jou nodig is. We sluiten deze workshop af met een heerlijk hapje in lijn met het element!
Het is een speciale en kleinschalige workshop waarin we maar weinig deelnemers (maximaal 8 kunnen toelaten, dus ben er snel bij! Aanmelden via Joke (info@jokepluijm.nl) of Corine (corine@landingshuys.nl).
Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de Voetreflex behandeling (grotendeels) vergoedt (valt onder alternatieve geneeswijze). Deze workshop kost €55,-
Locatie: bij ’t Landingshuys aan de Boschdijk in Eindhoven. We kunnen op deze locatie de afstand van 1,5 ruimschoots garanderen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top