skip to Main Content
Bellen gaat sneller: 06 249 11 763

Ervaringen – Coach

Ik kom ongeveer 6 maanden (ongeveer 1 keer per maand) bij Joke voor aanhoudende nek- en rugklachten nadat ik zonder resultaat jarenlang ziekenhuizen en instellingen heb bezocht. Joke bekijkt het probleem vanuit je persoon in plaats vanuit je klacht. Door haar brede kennisgebied (voeding/ademhaling/beweging) is ze in staat een goede inschatting te maken voor een persoonlijke aanpak. Soms confronterend maar met de juiste intentie. Oprechte motivatie en interesse in je persoon geeft haar de energie om te blijven zoeken naar oplossingen, ook ongevraagd! Ik ervaar Joke als een zeer enthousiaste en vasthoudende coach waarmee ik op de goede weg ben om mijn klachten te verhelpen!

Martijn, 30 jaar

Ik zou het aanraden aan mensen die veranderingen willen bewerkstelligen in hun leven, een ander "pad" op willen en het maximale uit zichzelf willen halen. In de sessies vond ik het zeer zinvol om op zoek te gaan naar de oorzaken waarom ik bepaalde dingen doe, en heb gedaan. Vooral de sessie waarin je het onderbewustzijn zijn werk laat doen waren inspirerend en zette mij tot nadenken. Joke is iemand die een luisterend oor biedt, niet oordeelt en je alles in vertrouwen kunt vertellen. Ze is gepassioneerd en ik denk dan ook dat coaching perfect bij haar past. Tot slot ben ik er van overtuigd dat ik door en met Joke een zelfverzekerd persoon word die het maximale uit zijn leven haalt.

Maikel, 28 jaar

Ervaringen Cecile, 26 jaar

Alles was voor het coach traject lastig en moeilijk, mijn relatie, eten, slapen, familie en werk. Op een gegeven moment realiseerde ik me, ‘met wie moet ik nu langer leven dan ik met mezelf’. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een passende oplossing en dit lag dichterbij dan gedacht! Ik voelde me altijd opgelaten om te zijn wie ik wou zijn, ik trek me heel veel aan van andere en zo raakte ik op een gegeven moment kwijt wie ik wilde zijn. Keer op keer was ik zo hard voor mezelf! Nu heb ik geleerd om contact te maken met mijn gevoel, mijn zachte ik, degene die ik zelf het liefste en leukste vind. Zo leerde ik dat ik ook maar ‘gewoon’ een mens ben met onzekerheden, gevoelens en een karakter. Ik kon mezelf helemaal blootstellen en ik werd er helemaal begrepen. Ik kon niet geloven dat ik niet de enige was die me zo voelde en dat er meerdere mensen waren die begrepen hoe ik me al een tijdje voelde. Ik ben nu hard op weg om mezelf te vormen in de persoon die ik wil zijn en dat is best heel moeilijk! Ik word zo goed begeleid en gemotiveerd op een manier wat helemaal bij me past. Nu is het zo fijn als ik voel dat ik elke keer weer een stukje verder ben.

Cecile, 26 jaar

Ervaringen Daniele, 29 jaar

Jarenlang heb ik mezelf aangepast en alles proberen in te vullen naar ieders verwachting. Totdat ik zelf geen idee meer had wie ik was, wat ik wilde of voelde. Joke helpt me om weer in contact te komen met mijn gevoel. In plaats van altijd maar te luisteren naar mijn gedachtes. Door onze gesprekken en oefeningen heb ik de hulpmiddelen gekregen om er achter te komen wie ik ben (zonder alle verwachtingen) en wat ik belangrijk vind. Jezelf aanleren dingen ander te doen is niet makkelijk, maar door de hulp en steun die ik krijg tijdens onze gesprekken ben ik er hard voor aan het werken.

Danielle, 29 jaar

Ervaringen, Rob 53 jaar

Na diverse hulpverleners, therapeuten en deskundigen bezocht te hebben, met daarbij magere resultaten, verwacht ik nu, al na enkele sessies, dat de coaching door Joke meer vruchten zal afwerpen. De coaching is doelgericht, down to earth, en de scepticus in me begint hoopvoller en positiever te worden over de toekomst. Joke is een soort van terriër: ze blijft onverminderd steun en aandacht geven als ik t even niet meer zie zitten. Daarbij gaat ze niet met je mee zitten janken, maar reikt ze je een nuchtere, helpende hand.

Rob, 53 jaar

Dat gevoel wanneer ik Joke leerde kennen. Een warm, fijn en meteen heel vertrouwd. Een jaar daarvoor ben ik ergens geweest in therapie, ik dacht dit doe ik dus NOOIT meer. Tot het zo’n chaos in m’n hoofd werd dat ik dacht, oké ik moet iets maar wat. Ik leerde Joke kennen en dat was meteen duidelijk, dit heb ik nodig. Ik denk dat ik in 1,5 uur als sneltrein m’n hele leven al verteld had. Ze hield me een spiegel voor, zodat ik dingen ging zien die ik zelf vergat. Zet eerst je eigen op die nummer 1 en ga vanuit daar verder. Ik kreeg rust, heb dingen kunnen laten gaan en werd sterker. Niet alles hoeft perfect, ‘It’s okay not to be okay’.

Puck, 27 jaar

Back To Top